laat hier een review achter

.
beoordeling-1

Lees hieronder hoe anderen ons beoordelen..

Het opknappen van een oude picknicktafel

Rated 5,0 out of 5
9 maart 2024

Na goede communicatie is de oude picknickbank weer als nieuw teruggebracht en in elkaar gezet.

Hij staat als herboren te pronken in de tuin.

Helemaal zoals ik het wilde.

Iny van de Pol

Antwoord van hout & keramiek

hallo Iny, fijn om te lezen dat de picknicktafel weer naar je zin is. Voorlopig kun je er weer jaren van genieten. Dank voor je reactie. Hgr Tineke & André

Fantastische minibieb!

Rated 5,0 out of 5
26 november 2023

Nadat mijn vragen per email snel en duidelijk waren beantwoord heb ik een minibieb besteld. Nu, een paar weken later, is hij keurig aan huis afgeleverd en hij beantwoordt helemaal aan de verwachting. Het is een mooi, degelijk, zeer zorgvuldig gemaakt boekenkastje dat makkelijk geplaatst en gemonteerd kon worden. Bij aflevering ontving ik ook nog extra informatie en onderhoudstips.

Mijn enthousiasme wordt weerspiegeld in de reacties die ik tot nu toe mocht ontvangen (en hij staat pas een dag). Hier gaan we als buurt nog lang plezier van hebben!

Marjon

Antwoord van hout & keramiek

Hallo Marjon, wat een leuke reactie, dankjewel. Mooi dat de buurt al gelijk zo enthousiast is, dan weet je ook waarvoor je het doet. Heel veel plezier ermee. Hgr Tineke & André

Onze bar is in één woord geweldig!

Rated 5,0 out of 5
18 september 2023

Na vele websites doorgespit te hebben kwamen wij bij de website ‘Hout & Keramiek’ van Tineke en André terecht en wisten gelijk dat we hier aan het juiste adres waren aangekomen. Dit werd tevens bevestigd na het eerste telefonische contact met André. Wat een sympathieke man met verstand van zaken en met een positieve bijdrage aan ideeën voor onze bar.

Wij wilden een bar voor onze veranda zoals voorbeelden op deze website maar dan aangepast naar onze wensen. Dit was zeker geen probleem.

Het is een hoekbar geworden van 2,50 x 1,50 meter met een lekker dik barblad en idem werkblad, ruimte voor een koelkast en ruim voldoende opbergmogelijkheden. Ook de stopcontacten binnenin de bar zijn fantastisch geplaatst.

Afgelopen zaterdag werd de bar geleverd en in elkaar gezet en het eindresultaat oversteeg onze verwachtingen. Zeer professioneel en heel mooi afgewerkt.

Wij kunnen niet wachten om onze eerste borrel te gaan drinken.

Wij zijn Tineke en André dan ook zeer dankbaar en zullen regelmatig op hen proosten. Natuurlijk een review met 5 sterren.

Hester en Nico

Antwoord van hout & keramiek

hallo Hester en Nico, wat een geweldig mooi compliment, dankjewel ! Uiteraard ook dank voor deze mooie bestelling en plezierige ontvangst bij de installatie. We wensen jullie heel veel plezier met deze bijzondere bar Kamloops-corner. Hgr Tineke & André

Prachtige tuinset en fijne ervaring

Rated 5,0 out of 5
16 augustus 2023

Sinds afgelopen voorjaar genieten we van een heerlijke Douglas tuinset (model Banff). De tafel en banken zijn op maat gemaakt en op verzoek met een extra feature: armleuningen, zodat je met een kussen ook kunt liggen op de banken. Het contact en de hele ervaring waren erg prettig en we zijn heel tevreden met het resultaat. Bedankt, André!

TonNanke

Antwoord van hout & keramiek

Hallo Nanke en Ton, heel leuk om na een aantal maanden deze reactie te lezen. Daar doen we het voor ! Hgr Tineke & André

Top kwaliteit

Rated 5,0 out of 5
14 augustus 2023

Kan iedereen dit aanbevelen te bestellen voor zijn huisdier!

Robert

Antwoord van hout & keramiek

dank Robert voor je reactie, kort maar krachtig. De hondenbar is een ‘must have’ voor alle hondenbezitters 🙂

Top kwaliteit

Rated 5,0 out of 5
14 augustus 2023

Kan iedereen dit aanbevelen te bestellen voor zijn huisdier!

Robert

Perfecte service en kwaliteit

Rated 5,0 out of 5
10 augustus 2023

We wisten wat we wilden en dat hebben we nu ook staan. Een robuuste bartafel met krukken, een aanwinst onder onze overkapping! Het contact met André verliep vlot en soepel, ook de aflevering door André zelf was erg professioneel en prettig. André ontzettend bedankt voor je inspanningen en het bijdragen aan ons totaalplaatje. Voor ons de kers op de taart.

Groetjes Dennis en Mariëlle

Dennis en Mariëlle Janssen

Antwoord van hout & keramiek

hallo Mariélle en Dennis, zeer bedankt voor deze mooie reactie. Veel plezier ermee in jullie prachtige tuin ! Hgr Tineke & André

Een super tuintafel !!

Rated 5,0 out of 5
4 augustus 2023

Wij zijn erg blij met de tuintafel Banff XL ! Een aanwinst in onze tuin. De service is geweldig bij hout-keramiek !!!

WimElze

Antwoord van hout & keramiek

hallo Wim & Elze, erg bedankt voor jullie reactie en we wensen jullie veel plezier met de Banff XL. Hgr Tineke & André

Super!

Rated 5,0 out of 5
30 juli 2023

Aardige mensen, snelle service, prima kwaliteit

Daan

Antwoord van hout & keramiek

dankjewel Daan, veel plezier met de hondenbar ! Hgr Tineke & André

Een prachtige set

Rated 5,0 out of 5
27 juli 2023

We wisten WAT we wilden hebben, maar waar vind je nu iemand voor advies en uitvoering? Nou hier dus bij hout-keramiek. We zijn door André en Tineke erg goed geholpen; persoonlijk, vakkundig en snel.

We hebben gekozen voor een tafel Banff/XL en bank Whistler/XL. Het is een prachtige set geworden. Bedankt!

Margriet en Rob

Antwoord van hout & keramiek

dank Margriet en Rob voor deze prachtige beoordeling en voor de toegezonden foto´s. We wensen jullie heel veel plezier met de Banff XL en Whistler XL Hgr Tineke & André

Fijne service en vriendelijk contact

Rated 5,0 out of 5
27 juni 2023

We zijn heel blij met het boekenhuisje, ons dorp heeft nu ook een mini-bieb en we krijgen enthousiaste reacties.

Hout & Keramiek is het boekenhuisje helemaal komen brengen, wat een fijne service en het contact verliep uiterst vriendelijk en vlot. Bedankt!

Marieke

Antwoord van hout & keramiek

hallo Marieke, dat is pas een mooie reactie, dankjewel ! Veel plezier met de buurtbieb. Hgr Tineke & André

Perfecte service en afhandeling !

Rated 5,0 out of 5
24 mei 2023

Wij hebben een statafel met 4 stoere krukken gekocht via deze website. Contact en afspraken verliepen snel, goed en degelijk.

Omdat het handgemaakte meubelen zijn moet je wel even geduld hebben maar afspraken hierover worden duidelijk en vlot

gemaakt.

Wij hadden ervoor gekozen om de houten set te laten afleveren maar tijdens het transport was er een kleine beschadiging

ontstaan aan een van de krukken. Dit werd ter plaatse snel en accuraat opgelost. Wat een fijn bedrijf en wat een leuke spullen

hebben ze ! Bedrijven met zo’n degelijke service en garantie noem ik de ouderwetse “pappa / mamma winkels van het internet.

Ga zo door !!

Leo Schipper

Antwoord van hout & keramiek

hallo Leo, dank voor de uitgebreide en vooral hele leuke review. Fijn dat de opgelopen schade in goed overleg opgelost kon wordens. We wensen jullie veel plezier met de Tofino set.

hgr Tineke & André

Geheel volgens onze wens

Rated 5,0 out of 5
17 mei 2023

Vandaag is onze bestelde Whistler bank netjes op de afgesproken tijd bezorgd.

De bank is geheel naar onze wens in douglas hout uitgevoerd en mooi afgewerkt.

We zijn ervan overtuigd vele jaren van deze bank te mogen genieten.

Marlies Haak

Antwoord van hout & keramiek

Hallo Marlies, het was even een stukkie rijden, maar de bank heeft een mooie eindbestemming gevonden. Dank voor de leuke reactie en veel plezier met deze Whistler bank.

hgr Tineke & Andre

Mooie aanwinst voor onze tuin!

Rated 5,0 out of 5
14 mei 2023

Na wat rondgekeken te hebben op internet, kwamen wij terecht bij hout & keramiek. Bleek ook nog eens een plaatsgenoot te zijn😊

Omdat er een aantal klaar stonden om weggebracht te worden, konden we gelijk komen kijken om met eigen ogen te zien hoe de meubels eruit zagen. Omdat André zelf alles maakt, kan alles naar wens gemaakt worden.

We hebben er gelijk 1 besteld, de bank werd netjes bezorgd en zijn er hartstikke blij mee.

Echt een aanrader.

Arjen Mol

Antwoord van hout & keramiek

hallo Arjan, dank voor je leuke reactie. Fijn om te lezen dat jullie er blij mee zijn. Wensen jullie mooie zomer !

hgr Tineke & André

Blij met het eindproduct!

Rated 5,0 out of 5
26 maart 2023

André heeft een schitterende bank (model Denali) voor ons gebouwd.

Maatwerk volgens een door ons gemaakte tekening, gebaseerd op de Denali, uitgebreid met hockers. Contact met hem hebben we als prettig ervaren. André was zeer flexibel en dacht goed met ons mee. De hoekopstelling heeft hij ter plekke op maat gezaagd.

Uitermate tevreden, we durven Hout&Keramiek aan iedereen aan te raden!

Robert Jan

Vakman met passie

Rated 5,0 out of 5
11 maart 2023

André heeft naast onze loungeset, ook een mooie eettafel met bijpassende bank gemaakt.

Ik het najaar zijn we bij hem en zijn vrouw thuis geweest en zijn warm ontvangen. De passie straalt van André af. Met veel enthousiasme kwam hij de bank dan ook brengen.

Ik kan alleen maar zeggen, top meubelen van top kwaliteit voor een nette prijs! Wil je mooie (tuin)meubelen van douglashout? Ga eerst eens bij Hout-Keramiek kijken!

André, ontzettend bedankt voor je mooie werk!

Mariëlle Slager

Antwoord van hout & keramiek

hallo Mariëlle,

Wat een superleuke reactie, dank daarvoor. We wensen jullie er heel veel plezier mee !

Hgr Tineke & André

mooie banken!

Rated 5,0 out of 5
27 februari 2023

fijne service en samenwerking! mooie banken en staan geweldig met de passende tafels en plantenbakken, thnx!

lei willems

Tafel én strandborden

Rated 5,0 out of 5
12 februari 2023

Wij hebben Tineke en André beide aan het werk gezet. Het resultaat een mooie tafel met twee bankjes en drie (strand)borden die onze B&B gasten de weg naar het gastenverblijf en het Zandvoortse strand wijzen.

De tafel en bankjes staan onder de overkapping, in afwachting van onze eerste ontbijt/lunch/diner buiten. We kunnen niet wachten!

Wij zijn super tevreden met het resultaat en gaan binnenkort ook maar de zwevende hoekbank bestellen.

Wim & Francien

Wim & Francien

Antwoord van hout & keramiek

dag Wim en Francien, dank voor jullie leuke review. Heel veel plezier ermee, de toeristen zullen zich niet meer vergissen in de weg naar de zee 🙂

Tafel en plank

Rated 5,0 out of 5
7 november 2022

Enkele weken geleden een bartafel gezien met schuine poot, waren op zoek naar verlengstuk voor onze buitenkeuken, dus hoogte moest aangepast worden, geen probleem ook een mooie bijpassende plank besteld. Goeie service, Andre denkt mee en snelle persoonlijke levering, kortom geen spijt.

Marcel & Chantal Versteeg

Antwoord van hout & keramiek

dank Marcel & Chantal voor deze leuke reactie. We wensen jullie veel plezier met de bartafel en buffetplank in jullie prachtige nieuwe tuin.

Hgr Tineke & André

Vakmanschap is meesterschap en dat zie je

Rated 5,0 out of 5
12 augustus 2022

We waren op zoek naar een Douglas tuin tafel.

Via internet kwamen we bij hout-keramiek .nl.

André had net een tafel af , die klaar stond om af te leveren. Als we wilden mochten we gelijk komen kijken. We werden gastvrij ontvangen De tafel die hij net gemaakt had vonden we mooier dan we op internet wilden bestellen. De lengte kon op onze wensen aangepast worden . In ons geval was de levertijd super snel .Binnen een week kunnen we al aan onze tafel zitten

André kwam met een prachtige tafel naar ons huis, en hielp met het op de juiste plek zetten. Het betalen kon digitaal , en ging zonder gedoe

We kregen een A4 tje met weetjes en onderhouds tips in een envelop ( met hun logo) en nog een klein cadeautje. We zijn erg blij met de mooie Douglas tafel . André kan er ook een bij passend bankje bij maken maar wij gaan voor losse stoelen.

Paul

Op maat gemaakte mancave bar

Rated 5,0 out of 5
18 juli 2022

Enkele weken geleden hebben wij een bestelling geplaatst voor een op maat gemaakte Douglas bar met één schuine hoek. Na een goed overleg is een duidelijk ontwerp tot stand gekomen en is André vrij snel aan de slag gegaan met het maken van de bar. Na enkele weken was deze klaar en is hij deze persoonlijk komen brengen.

Het resultaat mag er zeker zijn. Wij zijn erg tevreden over de kwaliteit, goede service en snelle levering. Zeker een aanrader!

Rick

Antwoord van hout & keramiek

dankjewel Rick voor deze mooie review. Je hebt er een prachtige mancave van gemaakt. Dank voor het toesturen van de foto. Hgr Tineke & André

Maatwerk BAR voor Mancave!

Rated 5,0 out of 5
16 juni 2022

Een aantal weken geleden een bar (Douglas, model Kamloops) bij Hout & Keramiek besteld. Vanaf moment één hebben wij heel fijn contact met André gehad. André luisterde naar onze wensen en dacht vanuit zijn vakmanschap goed met ons mee. André heeft het e.e.a. aan maatwerk aan de binnenkant van de bar uitgevoerd, alsmede een frame van steigerbuizen aan de onder-/ buitenkant van de bar gemaakt. Ideaal voor de gasten om de voeten op te laten rusten. Tevens op verzoek, heeft André wieltjes onder de bar gemaakt, zodat de bar multifunctioneel ingezet kan worden. Momenteel doet de bar dienst als binnen-bar in de Mancave. Productie vond ruim binnen de afgesproken tijd plaats en de bar werd door André netjes aan huis bezorgd. Wij zijn heel blij dat we voor Hout & Keramiek hebben gekozen, de vriendelijkheid en professionaliteit zijn TOP. Wij raden Hout & Keramiek bij een ieder aan!

Fam. Koning

Antwoord van hout & keramiek

hartelijk dank Lucas voor deze uitgebreide en mooie reactie. We wensen jullie heel veel plezier en gezelligheid aan de bar in je prachtige mancave. Hgr Tineke & André

Krijg je geen spijt van!

Rated 5,0 out of 5
12 juni 2022

Fantastische borden ontvangen welke precies bij de sfeer van ons bedrijf past. Fijn overleg en snelle service!

Sander

Antwoord van hout & keramiek

Hallo Sander, dank voor jullie opdracht, was heel leuk om te maken en we wensen jullie heel veel plezier met deze wegwijs-borden. Hgr Tineke & André

strandborden / wegwijsborden

Rated 5,0 out of 5
9 juni 2022

Super leuke borden binnen gekregen , we zijn heel goed geholpen en ontzettend leuk mee gedacht met ons .

Iedereen die de paal ziet voor het eerst geeft complimenten , het staat zo vrolijk en valt echt op !

nog 1 wegwijs bord er bij bestellen en dan is het echt af …

super bedankt Tineke en André

marjan

Antwoord van hout & keramiek

hallo Marjan,

dank voor je leuke reactie op de strandborden. Niemand zal nog verdwalen bij jullie op het terrein. Heel veel plezier er mee.

Hgr Tineke & André

Geweldig mooie loungebank

Rated 5,0 out of 5
16 mei 2022

We hebben een zwevende loungebank (model fairbank) op maat laten maken die precies onder de overkapping past. We zijn fijn geholpen door André en de bank werd snel geleverd. De bank is van goede kwaliteit en super mooi geworden. We zijn er ontzettend blij mee.

Pascal en Mirjam v. M.

Antwoord van hout & keramiek

hallo Mirjam en Pascal, dank voor jullie leuke reactie. We wensen jullie er heel veel plezier mee in jullie nieuwe tuin. Hgr Tineke & André

Top tuintafel met bank!

Rated 4,0 out of 5
11 april 2022

Erg vriendelijk en goed geholpen door André.

Iemand die passie heeft voor zijn vak en dit ook weet over te brengen naar andere. De tafel heeft een mooie bestemming gekregen. Laat de zon maar komen, dan kunnen we ervan gaan genieten.

Julian en Anne

Antwoord van hout & keramiek

hallo Anne en Julian, dank voor jullie mooie reactie. We wensen jullie heel veel plezier de komende jaren met de set Revelstoke. Hgr Tineke & André

Robuust product, fijne samenwerking

Rated 5,0 out of 5
5 april 2022

We hebben verschillende meubels aangeschaft die zeer mooi staan in onze tuin. Door de massieve materialen, zijn ze erg zwaar maar daardoor ook solide en verwachten we de komende jaren hier veel van te genieten. De samenwerking met André is het uitzoeken was heel plezierig. Met open armen werden we ontvangen en werd uitgebreid de tijd genomen om ons te helpen en zijn we goed geadviseerd. Vanwege onze lengte zijn de producten wat aangepast. Fijn dat dit mogelijk was.

Natascha D.

Antwoord van hout & keramiek

dankjewel Natascha en Bart, het was erg plezierig om met jullie de mogelijkheden voor jullie tuin door te spreken en fijn dat we aan de wensen konden voldoen. We wensen jullie heel veel plezier met de verschillende meubelen. Dank voor de leuke review.

Hondenbar

Rated 5,0 out of 5
31 maart 2022

En weer een geweldig product! Super mooi geworden. En wederom een snelle levering.

Marleen Derksen

Mini Bieb op Enka

Rated 5,0 out of 5
19 maart 2022

Op Enka is weer een mini Bieb rijker. Prachtig op maat gemaakt. Super kwaliteit, levering en een hele vriendelijke maker van de meubels.

Samen met een hoekbank prachtig op maat gemaakt en netjes thuis afgeleverd.

Govert Jan

Antwoord van hout & keramiek

Hallo Irene en Govert Jan, het wordt steeds mooier op Enka ! We wensen jullie heel veel plezier met de bank fairbanks-corner en dat er maar veel boeken via jullie de mini-bieb morgen worden geruild. Bij ons is het een groot succes. Mooie zomer toegewenst ! Hgr Tineke & André.

Heel tevreden!

Rated 5,0 out of 5
15 maart 2022

We hebben een tafel en een bankje laten maken en zijn heel blij en tevreden met het resultaat. Andre dacht goed mee over de mogelijkheden, het werd snel gemaakt en aan huis geleverd. Een aanrader!

Wilna

Antwoord van hout & keramiek

hallo Wilna en Wim,

dank voor de mooie reactie, de combinatie van de door jullie gekozen beitskleuren op de meubels past mooi in jullie tuin. Heel veel plezier er van ! Hgr Tineke & André

Geweldige tafel en snelle levering.

Rated 5,0 out of 5
2 februari 2022

Afgelopen weekend is de tafel geleverd door Andre en Tineke, fijn contact gehad en een snelle levering. Kwalitatief mooie tafel net zoals op de website. Heel erg tevreden!

Amber

Antwoord van hout & keramiek

Hallo Amber, dank voor je leuke review. Hopelijk is jullie tuin snel klaar en kunnen jullie er volop van genieten. We zien nog graag een foto tegemoet, dank !

Bar

Rated 5,0 out of 5
8 januari 2022

Supersnelle levering, goede service en kwaliteit. Wij zijn superblij met onze kamloops bar.

Astrid

Mooie tafel en goede service

Rated 5,0 out of 5
6 oktober 2021

Wij hebben een tafel (model Calgary) besteld en zijn super tevreden. Het staat erg mooi in onze tuin. Ook de levering was snel en het was zelfs mogelijk om de tafel naar Duitsland te laten leveren! Heel fijn en wij kunnen hout-keramiek.nl zeker aanbevelen!

Ina

Mooie douglas tuintafel

Rated 5,0 out of 5
5 september 2021

We werden hartelijk door Andre ontvangen om naar de tuintafel te komen kijken nadat we 10 minuten van tevoren pas hadden gebeld. Tuintafel stond ons erg aan, inmiddels zijn we eigenaar van de Benff XL van 2.70 meter. Ook prima service bij het ophalen van de tafel. De tafel staat super in de tuin?

Monique Wijers

Prima service

Rated 5,0 out of 5
17 augustus 2021

Bij Hout en Keramiek de tuintafel Calgary op maat laten maken. Zeer snelle levering van een prachtige en degelijke Douglas tafel. Tineke en André geven bovendien ook goed advies over hoe je de tafel op een duurzame en milieu vriendelijke manier kunt behandelen. Wij zijn erg tevreden met de vriendelijke service en de tafel is een aanwinst voor onze tuin.

Rick wieggers

Een sieraad in de tuin

Rated 5,0 out of 5
17 augustus 2021

Onze tuin heeft een metamorfose ondergaan om het te complementeren waren we op zoek naar een niet alledaagse grote tafel en bank. Heel wat tuin centra tevergeefs afgestruind. Via het web bij Hout-keramiek

beland een mooi grote tafel van 3 meter met bijpassende bank aangeschaft waar we met acht man/vrouw aan kunnen schuiven. Echt een eye catcher om vele uren aan te gaan zitten. Tineke & André bedankt ???

Denes

Fantastische wegwijzer borden

Rated 5,0 out of 5
16 augustus 2021

Afgelopen donderdag zijn de wegwijzers geleverd. Mooi en dik hout. Daar het om een spoedbestelling ging heb ik Tineke de vrije hand gegeven en ze heeft fantastisch werk afgeleverd. Nogmaals dank Tineke en Andre !!

Mijn collega vond het geweldig!!! en wij ook.

Geeta

Tuintafel Douglas

Rated 5,0 out of 5
7 augustus 2021

Afgelopen weekend is bij ons de tuintafel afgeleverd en wij zijn er heel blij mee. De tafel is mooi afgewerkt en zit stevig in elkaar. Tineke en Andre houden je goed op de hoogte tijdens de bestelling en reageren snel op vragen. Veel mooier en leuker dan een tafel aan te schaffen bij een bouwmarkt. Wij kunnen het iedereen aanraden! Tineke en Andre succes!

Kevin Oud

Wow

Rated 5,0 out of 5
7 augustus 2021

Simpelweg prachtig! Heb deze week na flink wat keren te googlen de Duncan buitenkeuken besteld en tsja, wat een service. Duidelijk dat je direct bij de maker een product koopt. De keuken ziet er top uit! Kwaliteit en dan ook nog de super vriendelijke service! Echt een heel robuust product voor een zeer aantrekkelijke prijs! De uitroeptekens wekken ms. Wat argwaan dus bij deze de feiten: binnen een week levering na bestelling, keuken werd gebracht en dat op zo een vriendelijke manier. Ik ben meer dan blij!

Niels den Otter

Prachtige en degelijke picknickset

Rated 5,0 out of 5
3 augustus 2021

Afgelopen juni kochten we de picknickset met losse bankjes. We zijn er heel blij mee: oerdegelijk, mooi gemaakt en ook heel praktisch. Vakmanschap en goede service. Aanrader!

Anoesjka en Roelf

HEEL TEVREDEN

Rated 5,0 out of 5
10 juli 2021

we waren op zoek naar een tuinbank, niet zo’n tuincentrum ding maar een robuuste en toch een beetje speels en uitgaande van duurzaamheid dus van een houtsoort die geen bedreiging vormt voor houtroof ergens in een ver land. Dat heeft een tijdje geduurd voordat we het gevonden hadden maar de bank staat nu te pronken voor het huis. Mooi douglas hout, en precies de uitstraling die we wilden. Het is heel prettig zaken doen met Andre, en als de tuinsets in de achtertuin weg moeten dan gaan we zeker weer eens met hem praten om iets in hout te maken.

Jack en Mehret

Geleverde producten zijn beyond mooi

Rated 5,0 out of 5
9 juli 2021

10 wegwijzer borden besteld met war extra wensen. Ik ben er dolgelukkig mee. M’n dakterras heeft echt een nieuwe eyecatcher .

Arie

In 1 woord geweldig!

Rated 5,0 out of 5
2 juli 2021

Vandaag onze bank en tafel ontvangen. In het echt zijn ze nog zoveel mooier dan op een foto te vangen is. Vakmanschap en service, goede communicatie, een glimlach en een presentje toe. Wat wil een mens nog meer.

Wij gaan hier heel wat zomers van genieten.

André en Tineke, hartelijk dank!

Saskia

Super mooie buitenkeuken

Rated 5,0 out of 5
23 juni 2021

Geef aan wat je wensen zijn en Andre maakt het, superblij mee, mooie tafel voor mijn kamado compact, een aanwinst ????

Henk Keurentjes

Helemaal blij met onze tuintafel Banff!!!

Rated 5,0 out of 5
18 juni 2021

We zijn superblij met onze prachtige tuintafel Banff!!! Mooi afgewerkt, solide, secuur afgewerkt, robuust, maar niet plomp of grof. Door Andre gemaakt, 3 weken na bestelling in Limburg (op onderling afgesproken moment) afgeleverd en met zijn hulp geplaatst in de tuin.

Niet te vergelijken met een fabrieksprodukt en dan ook nog voor een lagere prijs dan die van grotere concurrenten. Achteraf spijt dat we een bankje al elders hadden besteld.

Andre heeft er nog een leuk presentje bij aangeboden en een informatieve beschrijving over het produkt en het douglashout. Zeer tevreden over onze keuze!

Kortom: vakmanschap, kwaliteit, lieve mensen en een prettige, klantgerichte service!

Tonny Jongen

Genieten in de zon!

Rated 5,0 out of 5
15 juni 2021

We genieten enorm van de mooie tuinbank in onze voortuin. Zo is het een plekje geworden waar we in de namiddagzon heerlijk kunnen zitten!

Het contact met André (en zijn vrouw) verliep erg prettig en we konden zo een bank laten maken die past bij onze wensen. Extra service dat de bank al binnen een paar dagen klaar was en thuis bezorgd werd!

Familie Vos

Mooie tuintafel en bank!

Rated 5,0 out of 5
14 juni 2021

We zijn zeer tevreden over de loungebank Yukon en de bijpassende salontafel. Mooi afgewerkt , robuuste uitstraling. Daarnaast hebben we ook de tuintafel Banff XL ontvangen met lengte van 3 meter.

Deze staat ook prachtig, stoer en stevig!

We zijn tevreden over de service, communicatie en levering, een warme aanbeveling voor anderen!

Ronald en Nicole

Volop genieten van de tuintafel en bank

Rated 5,0 out of 5
13 juni 2021

Wat ben ik blij met de keuze voor deze bank en tafel! We hebben inmiddels al heel wat uurtjes getafeld met het mooie weer. Super!

Mooie kwaliteit. Robuust en degelijk met gave uitstraling. Precies wat ik graag wilde.

Het contact met André verliep top. Levering exact vlgs planning. Heel blij mee en goede service.

Marijke

Fantastische tafel geleverd.

Rated 5,0 out of 5
1 juni 2021

Wij zijn super blij met onze door de eigenaar zelf gemaakte tuintafel. Echt vakwerk. Snelle levering. Billijke prijs. Ook nog thuis bezorgd.

Henna van 't Hul

Fijne robuuste tuinset (tafel en bank)

Rated 5,0 out of 5
29 mei 2021

Mooie tafel met bijpassende bank op maat gemaakt voor de tuin. Ontzettend blij met het resultaat. Service was top: snel, vriendelijk en duidelijk. Aanrader!

Nikki

prachtig product voor redelijke prijs, geleverd volgens afspraak

Rated 5,0 out of 5
8 mei 2021

Wij hebben een prachtige tafel met bank gekocht. Het resultaat nog mooier dan gedacht.

Het werd keurig geleverd volgens geschatte levertijd.

Omdat we op 2e etage wonen werd de tafel in delen aangeleverd, zodat het in de lift paste. Daarna door Andre ter plekke in elkaar gezet in 15 minuten.

Kortom: Helemaal top!

Willem Ruijgrok

Mooie bank, super service.

Rated 5,0 out of 5
25 april 2021

Mooie bank op maat gemaakt door André.

Netjes bij ons thuis afgeleverd, ook met goede beschrijving voor het onderhoud.

Super kwaliteit!

Familie Voorwinden

Tuinbank Whistler

Rated 5,0 out of 5
19 april 2021

Wij zijn zeer tevreden over de service en kwaliteit van onze nieuwe tuinbank Whistler!

De bank is mooi, stevig en zit heerlijk. We kregen er ook handige informatie bij over het onderhoud.

De communicatie met André verloopt soepel en snel.

Kortom: een aanrader!

T&J uit Breda

Op maat gemaakte bar

Rated 5,0 out of 5
18 april 2021

Wij raden dit bedrijf zeker aan! Vriendelijke service en een prachtig eindproduct van super kwaliteit.

Marieke

Prachtig origineel product

Rated 5,0 out of 5
13 april 2021

Wij hebben de bartafel met bijbehoren barkrukken besteld. Tegen een kleine meerprijs werden deze bezorgd. Prachtig ontwerp en wij zijn er zeer blij mee. Leuk contact tijdens het bezorgmoment. Kortom complimenten!

Hugo Jongejan

Persoonlijk contact is heel fijn

Rated 5,0 out of 5
4 april 2021

Ik heb wegwijs bordjes laten maken en ze zien er fantastisch uit, goede kwaliteit, persoonlijk contact om echt dat te maken wat mij persoonlijk raakt en goede levering! Super bedrijf

Mevr den hollander

Prachtige tuin tafel.

Rated 5,0 out of 5
2 april 2021

Vandaag kwam Andre met Tineke onze tuin tafel brengen!

Tijdens ons bezoek bij hun thuis, zeer vriendelijk en gastvrij ontvangen , en gaf ons een goed gevoel van kwaliteit en vakmanschap, dus direct de tafel besteld!

Bedankt voor de goede service en we houden jullie site in de gaten voor nieuwe houten tuin meubels of leuke ideeën van Tineke.

En nogmaals dank voor de leuke attentie, zijn superblij.

Rene en Petty

Petty

Douglas tuintafel

Rated 5,0 out of 5
21 maart 2021

We hebben een prachtige robuuste tuintafel geleverd gekregen van zware kwaliteit

Een heel mooi ontwerp gemaakt van mooi Douglas hout en door ambachtelijk handwerk uitgevoerd . We zijn er heel blij mee en kunnen er nog jaren van genieten

Grietje Pouwels

Prachtig maatwerk

Rated 5,0 out of 5
13 maart 2021

Wat een goede service! Ons idee om een grote tafel om 2 bestaande bomen te bouwen is prachtig uitgevoerd. Fijn dat er meegedacht wordt en wat een snelle service. Het resultaat is prachtig. Kijk maar op insta voor de fotos. Dank jullie wel.

Chantal Snoek

Aanrader!

Rated 5,0 out of 5
9 maart 2021

De scrabble letterblokjes zijn een super leuk cadeau! Snelle levering, fijne service en de blokjes zijn in het echt net zo mooi als op de foto.

Antonet

Laat de zomer maar komen

Rated 5,0 out of 5
5 maart 2021

Begin deze week een tafel ( model Banff XL) en bankje type Nelson besteld, vandaag al in huis! Wij zijn heel blij met onze stoere tafel!

Bedankt voor de goede service.

Ruben en Linda

Linda Ruigendijk

Mooi product en alles volgens afspraak!

Rated 5,0 out of 5
1 maart 2021

Via Hout-keramiek.nl een tafel besteld. Aangezien we wat specifieke wensen hadden deze telefonisch besproken, alles was mogelijk.

Tafel zoals besproken besteld, en al snel bericht dat deze snel geleverd kon worden! Super!

De tafel hebben we afgelopen weekend mogen ontvangen en we zijn er heel blij mee! We kregen zelfs een klein presentje erbij, erg attent!

Fijne communicatie en alles verliep zoals afgesproken. En boven alles een heel mooi product.

Absolute aanrader

S van Dam

Vakmanschap

Rated 5,0 out of 5
27 februari 2021

Wij hebben een sidetable (type Isabelle) en een tuintafel (type Calgary) gekocht. De meubels zijn met vakmanschap gemaakt en zijn een aanwinst in onze tuin. Alle tuinmeubels worden op bestelling gemaakt en werden supersnel geleverd. Goede service! Zodra we de webside weer eens bekijken worden we gelijk weer verliefd op de stijl en kwaliteit.

Martin en Wilma Goedhart

Strandborden

Rated 5,0 out of 5
21 februari 2021

Afgelopen week 6 strandborden besteld en nu al klaar, waren nog mooier en leuker dan op de foto’s

Zelfs thuis bezorgd, echt top.

Mocht ik nog wat nodig hebben voor mij nog in te richten tuin ga zeker hier weer bestellen

Johan van W

Bankje Whistler

Rated 4,0 out of 5
21 februari 2021

Wij zijn heel erg blij met onze nieuwe tuinbank Whistler. Keurig op maat gemaakt voor een hele nette prijs, het bankje ziet er heel netjes uit. De bank is zelfs thuisbezorgd, zeer goede service! Mochten we weer eens wat nodig hebben nemen we weer contact op!!

Erwin Verheij

Prachtig Douglas houten T-bureau (model Osoyoos)

Rated 5,0 out of 5
25 januari 2021

Vanwege covid-19 moeten wij vaker thuis werken. Na eerst een periode aan de eettafel te hebben gezeten (misschien zou corona wel snel overwaaien… 😉 toch maar op zoek gegaan naar een mooi bureau. Als veel thuiswerken dan toch definitief het nieuwe werken wordt, dan is een fijne werkplek thuis goud waard. Na een zoektocht op internet uitgekomen bij Hout-Keramiek.nl. André heeft onze wensen aangehoord en zo kwamen wij uit op een prachtig T-bureau uit hun collectie. Het model Osoyoos, vervaardigd uit massief Douglas-hout met mooie, robuuste X-dragers en uiteraard geheel op maat voor ons gemaakt. Na de bestelling werden wij al heel snel verrast met een telefoontje, dat het bureau klaar was en bezorgd kon worden. Bij ons thuis vakkundig door André in elkaar gezet en het resultaat is PRACHTIG ! Wij zijn heel erg ‘wijs’ met ons nieuwe bureau. Prachtig gemaakt, keurig afgewerkt, oerdegelijk en een heel goede prijs. André, nogmaals hartstikke bedankt !

Peter & Heike Harleman

Prachtig naambord met huisnummer.

Rated 5,0 out of 5
18 januari 2021

Tineke en André hebben voor ons een prachtig naambord met huisnummer gemaakt voor bij ons nieuwe recreatiechalet. We konden dit helemaal naar wens laten uitvoeren en dat voor een kleine prijs. Ze hebben het zelfs nog persoonlijk bij ons bezorgd. Wat een goede service! Tineke en André reageerden steeds vlot en alert op onze e-mails, wat heel prettig was.

Ria Hunting

Douglas tafel Banff Xl prachtig stukje werk

Rated 5,0 out of 5
30 december 2020

André heeft een prachtig stukje werk bij ons afgeleverd met de tafel Banff XL. Mooi robuust, we zijn er zeer content mee.

Ineke & Rien Budding (Renkum)

Goed advies en snelle levering

Rated 5,0 out of 5
4 december 2020

We hebben 4 items bij Tineke en André besteld. Na goed overleg en advies waren de spullen binnen 8 dagen netjes geleverd en door André geïnstalleerd. Echt helemaal top. We zijn super blij met de Banff XL tuintafel + Nelson bank en de Loungebank Yukon + Canmore loungetafel.

Echt een aanrader.

Reinier

Mooi natuurlijk product

Rated 5,0 out of 5
16 oktober 2020

Tijdens de contacten werden we goed geholpen en werd er meegedacht aan het maken van de beste keuze voor ons. Uiteindelijk werd er op korte termijn een mooi natuurlijk product geleverd wat er perfect uitzag. We zijn er erg tevreden mee en het is een solide product wat we iedereen kunnen aanraden.

Wij zijn erg blij met de lounge bank Yukon corner en de 2 Canmore tafeltjes

Bedankt voor de top service

Veluwe family

Mooie tuinset

Rated 4,0 out of 5
12 september 2020

Wij hebben een mooie stevige tuintafel met bank laten maken waar we heel blij

mee zijn. Goede service en snelle levering.

Echt een aanrader …

Bert

Geen titel

Rated 5,0 out of 5
21 augustus 2020

we hebben een prachtige tuintafel en bank bij jullie gekocht.we zijn zeer tevreden over het product.zeker een aanrader!

alles mooi op tijd geleverd en zeer klantvriendelijk.

Angelo en Marijke

Mooie stevige tuinset!

Rated 5,0 out of 5
19 augustus 2020

Wij zijn gastvrij ontvangen door Tineke en André! In overleg kregen we meubels op maat en naar wens. Binnen twee weken waren ze klaar!

Het is een stevige tuinset geworden met een robuuste uitstraling waar we nog veel uurtjes plezier van kunnen hebben.

Super bedankt!

Jan Willem en Linda

Linda v Dam

Gave tafel, enthousiast geleverd !

Rated 0,0 out of 5
8 augustus 2020

Heel erg blij met de prachtige tuintafel (3 meter lang) die keurig thuis gebracht is en gemonteerd werd ter plekke. Vakwerk, maar ook nog eens heel gezellig. Heldere afspraken, prima prijs, snelle levering en een mooie tafel! Een echte aanrader dus!

Marc

Mooie tuinset en goeie, persoonlijke service!

Rated 5,0 out of 5
23 juli 2020

Via de website een tafel een bijbehorend bankje besteld voor in de tuin. De vragen die ik had, werden snel beantwoord. Fijn om even persoonlijk af te kunnen stemmen. We zijn heel blij met onze nieuwe tuinset, we maken er volop gebruik van! En extra fijn, in overleg en tegen een kleine vergoeding werden de tafel en bank zelfs bij ons thuis bezorgd 🙂

Inge (uit Ede)

Reuze blij

Rated 5,0 out of 5
8 juli 2020

een prachtige tafel en bankje mogen ophalen , ziet er geweldig goed uit en was blij met de bijbehorende verassing , nog dank voor het meehelpen met inladen en ga er hopelijk jaren lang van genietten samen met mijn dochters

evert dijkema

Zeer tevreden

Rated 4,0 out of 5
5 juli 2020

Deze week heeft André een tafel plus bankje bij ons afgeleverd.

Ziet er heel netjes afgewerkt en stevig uit.

De communicatie verliep heel prettig en de levering was binnen

de afgesproken tijd, dus wij zijn zeer tevreden.

Marjan en Jan v/d Berg

Geen titel

Rated 4,0 out of 5
1 juli 2020

Andre heeft een mooie grote eettafel voor buiten voor ons gemaakt met bank. Mooi op tijd en persoonlijke levering. Waar wij ons niet zo van bewust waren is dat er veel splinters in hout zitten, dus ik ga binnenkort schuren.

Jet

Antwoord van hout & keramiek

Hallo Jet, tja dat is een eigenschap van hout die je niet altijd kan voorkomen. Het zal na verloop van tijd een stuk minder zijn of helemaal over gaan (na de ‘vergrijzingstijd’ en dat duurt niet zo heel lang). Volgend seizoen zul je er geen of weinig last meer van hebben. Als we nog iets voor je kunnen betekenen horen we het graag.

Top kwaliteit en vakmanschap

Rated 5,0 out of 5
28 juni 2020

Geweldige mooi afgewerkte tuintafel met bijbehorende tuinbank. Persoonlijke en zeer attente aflevering. Levering conform afspraak en in het echt is de set nog mooier dan op de foto’s.

Super bedankt voor de service André en Tineke

Marjan & René ui Zuidlaren

Perfect en precies op tijd geleverd. Dankjewel Tineke & André

Rated 5,0 out of 5
26 juni 2020

Ja, dat is dus dubbel genieten als met dit mooie weer al kunt genieten van een prachtige tuinset. Prima werk André.

Gerrit & Andrea (Wijchen)

Bijzonder tevreden

Rated 5,0 out of 5
22 juni 2020

De tafels van André zien er op de website al mooi en stevig uit. In werkelijkheid zijn ze nog mooier en heel solide ! Wij gingen af op wat we zagen op de site en mochten in Bennekom komen kijken. We waren gecharmeerd door het originele ontwerp en konden proefzitten onder het genot van een lekker kopje koffie. We kozen de bankjes en de maten van de tafel. Een aantal weken later werd onze nieuwe set hartelijk thuis bezorgd en geplaatst. Wederom onder het genot van goeie:-) kop koffie hebben we hem ingewijd. André en Tineke hebben we ervaren als gedreven, aardige en betrouwbare vakmensen. Wij zijn bijzonder tevreden!

Karen Molenaar en Bouke Strikwerda

Prachtig en stevig tuinset!

Rated 5,0 out of 5
22 juni 2020

Ons nieuwe tuinset werd zaterdag afgeleverd door André en Tineke. Het is een robuust en net afgewerkt set geworden. We zijn er erg blij mee.

fam. Smitsman

Super blij

Rated 5,0 out of 5
20 juni 2020

Tafel Banff en bankje Nelson besteld en zijn vanmiddag bezorgd door André en zijn vrouw. 2 weken sneller dan verwacht. We zijn er super blij mee en weten zeker dat we hier jaren plezier van hebben. Dank je wel André.

Dennis

Bedhuisje

Rated 5,0 out of 5
19 juni 2020

Na aanschaf van een heerlijke tuintafel en bankjes hebben wij André gevraagd of hij een bedhuisje wilde maken voor ons zoontje.

Wat is het huisje mooi geworden! Onze verwachtingen zijn wederom overtroffen. Het huisje is vakkundig gemaakt en dus heel solide.

Andre heeft ons zelfs nog even geholpen met het in elkaar zetten, samen met zijn vrouw. Hartstikke lief!

Enorm bedankt weer!

Kim en Nienke

Ontzettend mooie XXXXXXL tafel

Rated 5,0 out of 5
13 juni 2020

Heel mooie tafel besteld, super service en zelfs een flesje wijn bij het bezorgen. Vakman die maatwerk levert! Onze tafel is 1.32 bij 3.50 meter geworden en staat fantastisch!

Andrea Drost

Stoere tuintafel met bank

Rated 5,0 out of 5
9 juni 2020

Prettige en snelle communicate, zeer gastvrij!

Stoere massieve tafel met bank, zeer tevreden met de buiten gewoon mooie afwerking, top!

Super bedankt voor jullie mooie producten en het wijntje denken we er maar bij!

Frans & Judith

Warme service en stevige nette tafels!

Rated 5,0 out of 5
5 juni 2020

Vlot contact en erg leuk dat ze de tafels zelf af komen leveren.

De tafel zit stevig in elkaar en is netjes afgewerkt.

Super bedankt voor jullie mooie producten en de heerlijke fles wijn!

Ik ga je zeker aanbevelen!

Jorg Nouws

Ontzettend blij!

Rated 5,0 out of 5
5 juni 2020

Vandaag was daar dan onze nieuwe tafel met bank! Wat een prachtige, stevige stoere set. Ontzettend vriendelijk geholpen en goed advies via de mail.

In de regen in elkaar gezet, wat een service. Super vriendelijk en dan ook nog een fles wijn, die gaan we zeker drinken op onze nieuwe set! Echt een aanrader!

Bedankt André en Tineke!

Lizanne

Zeker een aanrader voor iedereen die van kwaliteit en een prettig contact houdt!

Rated 5,0 out of 5
2 juni 2020

Onlangs hebben wij bij André twee Loungebank Yukon ** zie foto’s op de site, onze bankjes 🙂 ** en een tuintafel Banff XL met twee bakjes Nelson (in XL formaat) besteld. André is een echte vakman, dat kun je wel zien aan de manier van afwerking echt top! We zijn meer dan tevreden en super blij met onze nieuwe tuinmeubels.

Zeker een aanrader voor iedereen die van kwaliteit en een prettig contact houdt!

Clément & Marlous (Best - Noord-Brabant)

Picknick set revelstroke met dikke poten.

Rated 5,0 out of 5
29 mei 2020

Mooie robuuste set, zijn er zeer blij mee.

Henk Bosson

Picknickset Revelstoke

Rated 5,0 out of 5
27 mei 2020

Wat een gave picknickset, echte vakmanschap! Wij hebben bij de tafel gekozen voor een breedte van 1,03 meter waardoor de tafel nog robuuster is en perfect past in onze tuin. De bbq’s staan al gepland zodat we met vrienden en familie heerlijk aan deze prachtige tafel kunnen eten.

André reageert heel snel op mail en geeft je duidelijke informatie. En de bezorging samen met Tinke was perfect en tot in de tuin.

Laat die mooie zomerdagen maar komen…

Bjorn & Jeannette

Prachtige tafel met bankjes

Rated 5,0 out of 5
27 mei 2020

We genieten erg van de prachtige douglastafel en de bijbehorende banken. Snel geleverd, fijne service!

Kj de Vries

Set van tafel en 2 bankjes

Rated 4,0 out of 5
26 mei 2020

We hebben een paar dagen terug onze tuinset gekregen. Ik was erg benieuwd want we hadden ‘ongezien’ een set besteld. Gaaf dat we een op maat gemaakte set hebben! Het is een robuuste tafel, zowel in grootte als in afwerking; dit was wat we wilden! Dank Andre en Tineke, ook voor het prettige contact.

Mechteld

Tuintafel en bankjes

Rated 5,0 out of 5
26 mei 2020

We hebben onlangs een tuintafel, sitetable en twee bankjes gekocht. Alles keurig geleverd, veel sneller dan verwacht. Robuust en echt vakmanschap! Het is stoer en puur materiaal, er kan dus een splinter of noest in zitten. Dit maakt de hele set erg mooi. Prettig in de omgang, goed advies en nazorg bij de bestelling!

Elise

Tuintafel en banken

Rated 5,0 out of 5
11 mei 2020

Ik heb net mijn bestelde tuintafel met bijbehorende banken thuisbezorgd gekregen van André en Tineke en ben blij verrast door de super mooie kwaliteit van de meubelen en de zeer vriendelijke bezorging met zelfs een flesje wijn als dank voor de klandizie!

Zeker een aanrader voor iedereen die van kwaliteit houdt en een prettig contact! Top!

Hans Nijboer

Tuinset

Rated 0,0 out of 5
9 mei 2020

Onlangs hebben we bij André een tuintafel en twee bankjes besteld. André gaf ons goed advies en veel sneller dan verwacht werd alles bezorgd en gemonteerd. Mooie, degelijke kwaliteit en een zeer klantgerichte service. Inmiddels hebben we al veel buiten kunnen genieten van de prachtige set.

Aanrader!

Dederike

Revelstoke tafel en bankje

Rated 5,0 out of 5
1 mei 2020

Bedankt voor de goeie service. Vriendelijk, persoonlijk contact. En de bezorging van onze mooie tafel met bijbehorend bankje was super. We zijn ontzettend blij dat we bij jullie gekocht hebben.

Bernd en Marjolein

Geen titel

Rated 5,0 out of 5
29 april 2020

tafel van Douglas hout besteld, wilde hem 205 bij 70 cm ook dat was mogelijk. Even erbij vermelden en het werd gedaan zoals ik wilde, helemaal top.

Ook het telefonisch contact was heel prettig. De tafel was eerder klaar dan verwacht, kreeg keurig telefoontje en werd bezorgd door André en Tineke met een heerlijk flesje wijn. Ben er heel blij mee. kan het echt iedereen aanraden.

Bedankt André en Tineke.

Rob en Marian

Kwalitatieve levering en uiterst prettige ontmoeting

Rated 5,0 out of 5
27 april 2020

Vrijdag 24 april ontvingen wij telefoon van André dat onze bestelde picnic tafel met bankje en loungetafel gereed waren om zoals verzocht door ons afgehaald te worden. Afgesproken werd dat wij dit de volgende dag begin van de middag zouden doen. Alle bestelde producten stonden bij aankomst keurig op ons te wachten, en wij werden heel hartelijk door André ontvangen. Ook Tineke kwam er even bij voor een gezellige ontmoeting waarbij Tineke mijn vrouw een overheerlijke fles wijn kado deed, en mijn vrouw haar een overheerlijke zelfgebakken bananencake overhandigde. Uiteraard kwamen wij voor de nieuwe tuinmeubelen, waarover wij nog enkele vragen hadden m.b.t. onderhoud. Deze werden zeer duidelijk door André beantwoord, waarna we gezamenlijk alle delen hebben ingeladen in onze aanhanger, en op weg naar huis zijn gegaan. Thuis aangekomen hebben we met heel veel plezier onze achtertuin opnieuw ingedeeld en genieten wij nu van al het moois dat André voor ons heeft gemaakt. André en Tineke, hartelijk dank voor de ontzettend prettige kennismaking en uiteraard hartelijk dank voor de prachtige producten. Hartelijke groeten uit Zoetermeer, Rick en Esther.

Rick en Esther van der Geld

Sidetable geeft extra sfeer in tuin

Rated 5,0 out of 5
26 april 2020

Leuke, vakkundig en op maat gemaakte sidetable van Douglas hout, door André en Tineke snel thuis afgeleverd. Klantgerichte en persoonlijke benadering waardoor je je als klant nog koning voelt.

Gert
site_reviews count="100"
Chat openen
1
Hallo leuke klant,
kunnen we je helpen ?