laat hier een review achter

.
beoordeling-1

Lees hieronder hoe anderen ons beoordelen..

Picknick set revelstroke met dikke poten.

5,0 rating
29 mei 2020

Mooie robuuste set, zijn er zeer blij mee.

Henk Bosson

Picknickset Revelstoke

5,0 rating
27 mei 2020

Wat een gave picknickset, echte vakmanschap! Wij hebben bij de tafel gekozen voor een breedte van 1,03 meter waardoor de tafel nog robuuster is en perfect past in onze tuin. De bbq’s staan al gepland zodat we met vrienden en familie heerlijk aan deze prachtige tafel kunnen eten.
André reageert heel snel op mail en geeft je duidelijke informatie. En de bezorging samen met Tinke was perfect en tot in de tuin.
Laat die mooie zomerdagen maar komen…

Bjorn & Jeannette

Prachtige tafel met bankjes

5,0 rating
27 mei 2020

We genieten erg van de prachtige douglastafel en de bijbehorende banken. Snel geleverd, fijne service!

Kj de Vries

Set van tafel en 2 bankjes

4,0 rating
26 mei 2020

We hebben een paar dagen terug onze tuinset gekregen. Ik was erg benieuwd want we hadden ‘ongezien’ een set besteld. Gaaf dat we een op maat gemaakte set hebben! Het is een robuuste tafel, zowel in grootte als in afwerking; dit was wat we wilden! Dank Andre en Tineke, ook voor het prettige contact.

Mechteld

Tuintafel en bankjes

5,0 rating
26 mei 2020

We hebben onlangs een tuintafel, sitetable en twee bankjes gekocht. Alles keurig geleverd, veel sneller dan verwacht. Robuust en echt vakmanschap! Het is stoer en puur materiaal, er kan dus een splinter of noest in zitten. Dit maakt de hele set erg mooi. Prettig in de omgang, goed advies en nazorg bij de bestelling!

Elise

Tuintafel en banken

5,0 rating
11 mei 2020

Ik heb net mijn bestelde tuintafel met bijbehorende banken thuisbezorgd gekregen van André en Tineke en ben blij verrast door de super mooie kwaliteit van de meubelen en de zeer vriendelijke bezorging met zelfs een flesje wijn als dank voor de klandizie!
Zeker een aanrader voor iedereen die van kwaliteit houdt en een prettig contact! Top!

Hans Nijboer

Tuinset

9 mei 2020

Onlangs hebben we bij André een tuintafel en twee bankjes besteld. André gaf ons goed advies en veel sneller dan verwacht werd alles bezorgd en gemonteerd. Mooie, degelijke kwaliteit en een zeer klantgerichte service. Inmiddels hebben we al veel buiten kunnen genieten van de prachtige set.
Aanrader!

Dederike

Revelstoke tafel en bankje

5,0 rating
1 mei 2020

Bedankt voor de goeie service. Vriendelijk, persoonlijk contact. En de bezorging van onze mooie tafel met bijbehorend bankje was super. We zijn ontzettend blij dat we bij jullie gekocht hebben.

Bernd en Marjolein

No Title

5,0 rating
29 april 2020

tafel van Douglas hout besteld, wilde hem 205 bij 70 cm ook dat was mogelijk. Even erbij vermelden en het werd gedaan zoals ik wilde, helemaal top.
Ook het telefonisch contact was heel prettig. De tafel was eerder klaar dan verwacht, kreeg keurig telefoontje en werd bezorgd door André en Tineke met een heerlijk flesje wijn. Ben er heel blij mee. kan het echt iedereen aanraden.
Bedankt André en Tineke.

Rob en Marian

Kwalitatieve levering en uiterst prettige ontmoeting

5,0 rating
27 april 2020

Vrijdag 24 april ontvingen wij telefoon van André dat onze bestelde picnic tafel met bankje en loungetafel gereed waren om zoals verzocht door ons afgehaald te worden. Afgesproken werd dat wij dit de volgende dag begin van de middag zouden doen. Alle bestelde producten stonden bij aankomst keurig op ons te wachten, en wij werden heel hartelijk door André ontvangen. Ook Tineke kwam er even bij voor een gezellige ontmoeting waarbij Tineke mijn vrouw een overheerlijke fles wijn kado deed, en mijn vrouw haar een overheerlijke zelfgebakken bananencake overhandigde. Uiteraard kwamen wij voor de nieuwe tuinmeubelen, waarover wij nog enkele vragen hadden m.b.t. onderhoud. Deze werden zeer duidelijk door André beantwoord, waarna we gezamenlijk alle delen hebben ingeladen in onze aanhanger, en op weg naar huis zijn gegaan. Thuis aangekomen hebben we met heel veel plezier onze achtertuin opnieuw ingedeeld en genieten wij nu van al het moois dat André voor ons heeft gemaakt. André en Tineke, hartelijk dank voor de ontzettend prettige kennismaking en uiteraard hartelijk dank voor de prachtige producten. Hartelijke groeten uit Zoetermeer, Rick en Esther.

Rick en Esther van der Geld

Sidetable geeft extra sfeer in tuin

5,0 rating
26 april 2020

Leuke, vakkundig en op maat gemaakte sidetable van Douglas hout, door André en Tineke snel thuis afgeleverd. Klantgerichte en persoonlijke benadering waardoor je je als klant nog koning voelt.

Gert

Tafel

4,0 rating
22 april 2020

Wij hadden een hele mooie tafel laten maken. 220 en dan met extra stevige onderstel. Ben ee super blij mee. Na goed twee weken is de tafel thuis gebracht doir Andre en Inneke, te samen met een lekkere fles wijn. Waar tref je dit nog. Prijs kwaliteit verhouding meer dan goed. Dank je wel.

Fam Kersten

Mooie picknickset

5,0 rating
21 april 2020

Wij zijn heel blij met de mooie tafel en bankje! Het contact met André was prettig en vriendelijk.
De picknickset is netjes en snel bij ons afgeleverd en staat heel gezellig in onze tuin.
Dank!

Claudia

Uitstekende service

5,0 rating
19 april 2020

Tafel en bank besteld.Prima prijs/kwaliteit verhouding. Alles liep zeer voorspoedig. Aan al mijn wensen werd voldaan. Alles keurig thuisgebracht, en kreeg ook nog eens fles wijn als geschenk. Top.

Jan Drost

Prachtig bankje

5,0 rating
13 april 2020

Ons bankje is volledig naar onze wensen gemaakt. De afwerking is zeer professioneel en het is dan ook een prachtig bankje geworden.
Zeer snelle levering, perfect!

Familie De Weerd

Supergave tuinbank plus tafel!!

5,0 rating
12 april 2020

Vandaag 11-04-2020, nog net voor de Pasen, is onze supergave tuinbank plus tafel netjes thuis afgeleverd en nog af gemonteerd. We hadden de bank (Whistler XL) en tafel (Banff XL) op advies van André laten maken waar we eerst voor de Tafel (Calgary) wilde gaan. Wij zijn zo blij met het advies van André want deze set is zo mooi en ziet er zo stoer en robuust uit. De kwaliteit is ook echt top evenals de vriendelijkheid van André en Tineke. Ook de manier waarop het afgeleverd wordt gaf ons echt een “wow” effect!
André en Tineke nogmaals bedankt voor alles.

John en Tina van Vugt

Tuintafel met bank

5,0 rating
8 april 2020

We hebben de tuintafel met bank net ontvangen. We zijn er super blij mee! Heel mooi gemaakt en thuis afgeleverd door hele vriendelijke mensen. Wat een super service! Dank jullie wel!

Ellen en Harm ten Broeke

Mooie picknickset

5,0 rating
2 april 2020

Ik was op zoek naar een nieuwe picknicktafel, omdat de huidige zo’n beetje uit elkaar viel. Na een tijdje googlen viel mijn oog op de site hout en keramiek van André en Tineke. Ik zag een picknickset waarvan de bankjes los van de tafel geleverd worden. En dat tegen een redelijke prijs. Op het plaatje zag het er mooi uit en mijn vrouw was het direct met me eens dat we dit moesten aanschaffen. Ik wilde vooraf weten of andere afmetingen mogelijk waren. André gaf aan dat dat mogelijk was. Ik heb daar uiteindelijk niet voor gekozen, maar dat aanpassingen mogelijk zijn, is toch wel erg prettig. We hebben gekozen voor een tafel en twee bankjes. Tevens hebben we gekozen om de set zelf te beitsen, omdat dat toch best wel wat in de kosten scheelde. Ik heb de bestelling gedaan en na een week werd de set kant en klaar bij ons afgeleverd. Het eerste wat me opviel was dat het er net zo uitzag als op de foto’s. Echt een mooi plaatje en zeer degelijk in elkaar gezet. Ik ben direct begonnen met met beitsen (blanke, transparante beits) en nu staat de set te blinken in de tuin. Ik ben zeer tevreden met deze set. Natuurlijk zitten er een paar schaafplekjes, wat kleurverschillen en knoesten op die het geheel zelfs nog mooier maken. Want hierdoor krijgt het hout nog meer charme.

Michel Brugman

No Title

5,0 rating
2 april 2020

Prettig in de communicatie, komt z’n afspraken na en levert prachtige meubels voor een mooie prijs.
We gaan zeker nog een keer wat bij André bestellen in de toekomst.

Corien

Douglas houten tafel met bank

5,0 rating
28 maart 2020

We zijn heel blij met de mooie tuintafel met bank. Hij werd snel geleverd.

Maarten en Heleen

Bankje

5,0 rating
20 maart 2020

Nadat André vorig jaar onze tuintafel al had gemaakt, waren we nu op zoek naar een bankje voor aan onze (binnen) eettafel.
Net zoals vorig jaar weer een super mooi en stevig bankje. Super fijn dat hij het bankje kon brengen tegen een geringe meerprijs.
De volgende bestelling is alweer gedaan: een bedhuisje voor ons zoontje.

Nienke Bos

Douglas tafel met banken

5,0 rating
1 september 2019

Fijn contact, snelle reactie. Alles is bespreekbaar denkt mee. Wij zijn enorm blij met onze 270m1 tafel en bijpassende bankjes. En kijken uit naar ons op maat gemaakte loungebank

Willem en Sylvia de Ruiter

Erg tevreden over onze nieuwe tafel en bank

12 augustus 2019

We zij erg blij met onze nieuwe tafel en bank! Contact met André was erg prettig en alles werd zelfs in onze tuin bezorgd.
Mooie afwerking, zeker een aanrader!

Ina

op maat balkontafel met bankjes

5,0 rating
27 juli 2019

Vrijdag kwam onze bestelde douglashouten tafel en 2 bankjes. Mooi gemaakt, stoer, eigentijds en…. heel praktisch.
De bovenburen zien naar beneden kijkend een prachtige set. En wij-zij-denken blij en tevreden!

Marion

Fantastisch mooie eettafel en bank!

5,0 rating
25 juli 2019

André maakte precies wat wij wilde en kwam het thuis in elkaar zetten. De tafel en bank zijn ontzettend stevig en mooi afgewerkt. Kwaliteit en vakmanschap. En dat voor zo weinig! Dat vind je nergens meer. Bedankt!

Mirjam

Blij met de nieuwe tafel!

5,0 rating
7 juli 2019

Gisteren is onze tuintafel thuisbezorgd door André. Helemaal blij mee. Tafel is prachtig, contact met André erg prettig en ook nog eens sneller geleverd dan afgesproken. Echt een aanrader!

Erika

Heel mooie banken en tafels en zeer betaalbaar

5,0 rating
29 juni 2019

Alles wat beloofd wordt en zichtbaar op de site is waar.
Alles bespreekbaar en op maat gemaakt. Daarbij hele fijne mensen en zijn op recht blij als de klant tevreden is.
Zoek niet verder maar neem direct contact op met deze mensen👍👍👍👍👍

Frank Heijmans

Douglas houten tuin tafel 200x90cm

5,0 rating
18 juni 2019

Onlangs bij Andre een Douglas houten tafel gekocht waar we heel tevreden over zijn. Hij is mooi afgewerkt en hebben er al regelmatig aan zitten eten/borrelen. Andre heeft hem netjes afgeleverd aan huis. Kortom zeer blij met deze aankoop.

Jeroen Oosterveld

Barretje

5,0 rating
3 juni 2019

Op nieuw iets moois van Andre na de tuintafel nu een bar laten maken zoals verwacht werd er weer vakwerk afgeleverd bedankt Andre er blij met mijn bar

Henk

Tuintafel Douglas 300 cm

5,0 rating
3 juni 2019

Via marktplaats contact gezocht met deze ontzettend gastvrije en vriendelijke mensen!
Wij zochten een Douglas tafel welke voldeed aan een aantal maatvoeringen en dat was voor André geen enkel probleem!
Onder het genot van een kop koffie alles besproken en 2 weken later hebben wij onze tuintafel al mogen ophalen.
een ritje vanuit Twente naar het prachtige Bennekom is ook geen straf 😉
De tafel is keurig afgewerkt en zelfs op onze aanvraag demontabel!
Een mooi plaatje op ons terras, waar wij nog jaren van hopen te genieten en aan te tafelen, kletsen en borrelen.
André en Tineke, het ga jullie goed en veel succes met jullie hobby’s.

Annemarie en Thijs

Mooie tuintafel en bank

5,0 rating
1 juni 2019

André heeft voor ons een schitterende tuintafel met bijpassende bank gemaakt. Wij zijn er erg blij mee en hij wordt dan ook veel gebruikt.

Nienke

Prettige communicatie, mooi vakwerk

5,0 rating
31 mei 2019

We hebben een prachtige robuuste tafel laten maken. Hier gaan we nog jaren en jaren van genieten. Er is heel veel mogelijk en vragen kan altijd. Wij zijn er erg blij mee

Sammie Elemans

Prachtige tafel en bank

5,0 rating
28 mei 2019

Super blij met onze mooie tuintafel en bijpassende bank! Zeer prettig contact met André. Fijn dat hij meedenkt en adviseert. Wat een snelle levering! Top!!

Boudineke

Mooie tafel, snelle levering en uitstekende service.

5,0 rating
15 mei 2019

Mooie tuintafel van Douglas hout laten maken door Andre. Hij heeft ons top geadviseerd.
Zeer snelle levering.
En zeer plezierig contact. Aanrader om je tuintafel of andere producten te te laten maken.

Rolf

Tuinset

5,0 rating
14 mei 2019

Dit voorjaar een Douglas houten tuintafel plus bijpassende banken bij hout-keramiek.nl laten maken. Telefonische onze wensen besproken en details doorgenomen en echt super blij met het eind resultaat.
Ook handige tips gekregen hoe we de tuinset konden behandelen.
Snelle levering, en naar mijn mening scherp in prijs.
Laat de zomer maar komen!

Marjan

Grote klasse!

5,0 rating
14 mei 2019

Ik heb André telefonisch gesproken en een persoonlijke afspraak gemaakt. Ik werd vriendelijk, beleefd en hartelijk ontvangen, samen gesproken over de mogelijkheden voor het maken van een tuintafel en tuinbank met rugleuning. Goede afspraken gemaakt en ging met een blij gevoel naar. huis. Met 2 weken werd ik gebeld en was mijn Douglas tuintafel en tuinbank met rugleuning klaar. De bestelling opgehaald en wederom zeer vriendelijk ontvangen. Ik was aangenaam en blij verrast met het resultaat. Het resultaat oversteeg mijn verwachtingen. Echt TOP! Een zeer goede prijs/kwaliteit verhouding!
Wilt u een Douglas product voor in uw tuin? b.v. een tuintafel op maat gemaakt, een bankje, enz. ? Neem contact op met André! Een absolute aanrader!

René

Mooie, stevige tafel en bank

5,0 rating
12 mei 2019

Tafel en bank gekocht, snelle levering, stevig materiaal en netjes afgewerkt!

Nicolien

Response from hout & keramiek

dank voor de reactie Nicolien, veel plezier ermee!

Aanschaf tuintafel van douglas hout

5,0 rating
12 mei 2019

Ben zeer tevreden over het resultaat van de op maat gemaakte tuintafel met Douglas hout. Geen lange wachttijden. Op andere hoogte gemaakt dan standaard. En qua prijs veel lager dan de concurrentie

D. Hartkamp

Response from hout & keramiek

Dank voor de reactie !

Prima tafel

5,0 rating
12 mei 2019

Onlangs een tuintafel gekocht bij Hout-keramiek.
Prima ervaring. Echt een aanrader.
Andre weet waar hij over praat. Hij denkt mee met de wensen van de klant. Hij komt zijn afspraken omtrent levering na.
Kortom: prima tafel gemaakt met zorg en betaalbaar. 👌

Edwin Jansen

Response from hout & keramiek

dankejwel Edwin voor de mooie feedback !

Zeer snel en goed gemaakt,een prettige ervaring

5,0 rating
11 mei 2019

Andre heeft voor mij een tafel gemaakt van 2,5m,zeer degelijk gemaakt en snel geleverd ook nog gebeits helemaal top

Henk

Response from hout & keramiek

dankjewel Henk voor de leuke reactie !

Prachtige tuintafel douglashout

5,0 rating
11 mei 2019

André is een prima kerel. Smiddags gebeld en de tafel kwam in de avond. Op de maat die je wilt. Hij is een man van details .. dat kun je zien aan de manier waarop alles is afgewerkt. . Voor dit geld koop je m niet in de winkel. Reële prijs voor een meer dan prima product. Kreeg er ook nog een lekker flesje wijn bij. Kortom: meer dan tevreden!

Nico

Response from hout & keramiek

dankejwel Nico, veel gezelligheid bij jullie op het plein ! 🙂

Gefeliciteerd met de mooie website

5,0 rating
8 mei 2019

Het is een website waar je op een leuke manier wordt ontvangen en eenvoudig je bestelling kan doen. Super gedaan !

Zusse

Response from hout & keramiek

hartelijk dank voor uw reactie, we zijn er ook blij mee !

site_reviews count="100"