laat hier een review achter

.
beoordeling-1

Lees hieronder hoe anderen ons beoordelen..

Mooie tafel en goede service

Rated 5 out of 5
6 oktober 2021

Wij hebben een tafel (model Calgary) besteld en zijn super tevreden. Het staat erg mooi in onze tuin. Ook de levering was snel en het was zelfs mogelijk om de tafel naar Duitsland te laten leveren! Heel fijn en wij kunnen hout-keramiek.nl zeker aanbevelen!

Ina

Mooie douglas tuintafel

Rated 5 out of 5
5 september 2021

We werden hartelijk door Andre ontvangen om naar de tuintafel te komen kijken nadat we 10 minuten van tevoren pas hadden gebeld. Tuintafel stond ons erg aan, inmiddels zijn we eigenaar van de Benff XL van 2.70 meter. Ook prima service bij het ophalen van de tafel. De tafel staat super in de tuinđŸ‘Œ

Monique Wijers

Prima service

Rated 5 out of 5
17 augustus 2021

Bij Hout en Keramiek de tuintafel Calgary op maat laten maken. Zeer snelle levering van een prachtige en degelijke Douglas tafel. Tineke en André geven bovendien ook goed advies over hoe je de tafel op een duurzame en milieu vriendelijke manier kunt behandelen. Wij zijn erg tevreden met de vriendelijke service en de tafel is een aanwinst voor onze tuin.

Rick wieggers

Een sieraad in de tuin

Rated 5 out of 5
17 augustus 2021

Onze tuin heeft een metamorfose ondergaan om het te complementeren waren we op zoek naar een niet alledaagse grote tafel en bank. Heel wat tuin centra tevergeefs afgestruind. Via het web bij Hout-keramiek
beland een mooi grote tafel van 3 meter met bijpassende bank aangeschaft waar we met acht man/vrouw aan kunnen schuiven. Echt een eye catcher om vele uren aan te gaan zitten. Tineke & André bedankt ???

Denes

Fantastische wegwijzer borden

Rated 5 out of 5
16 augustus 2021

Afgelopen donderdag zijn de wegwijzers geleverd. Mooi en dik hout. Daar het om een spoedbestelling ging heb ik Tineke de vrije hand gegeven en ze heeft fantastisch werk afgeleverd. Nogmaals dank Tineke en Andre !!
Mijn collega vond het geweldig!!! en wij ook.

Geeta

Tuintafel Douglas

Rated 5 out of 5
7 augustus 2021

Afgelopen weekend is bij ons de tuintafel afgeleverd en wij zijn er heel blij mee. De tafel is mooi afgewerkt en zit stevig in elkaar. Tineke en Andre houden je goed op de hoogte tijdens de bestelling en reageren snel op vragen. Veel mooier en leuker dan een tafel aan te schaffen bij een bouwmarkt. Wij kunnen het iedereen aanraden! Tineke en Andre succes!

Kevin Oud

Wow

Rated 5 out of 5
7 augustus 2021

Simpelweg prachtig! Heb deze week na flink wat keren te googlen de Duncan buitenkeuken besteld en tsja, wat een service. Duidelijk dat je direct bij de maker een product koopt. De keuken ziet er top uit! Kwaliteit en dan ook nog de super vriendelijke service! Echt een heel robuust product voor een zeer aantrekkelijke prijs! De uitroeptekens wekken ms. Wat argwaan dus bij deze de feiten: binnen een week levering na bestelling, keuken werd gebracht en dat op zo een vriendelijke manier. Ik ben meer dan blij!

Niels den Otter

Prachtige en degelijke picknickset

Rated 5 out of 5
3 augustus 2021

Afgelopen juni kochten we de picknickset met losse bankjes. We zijn er heel blij mee: oerdegelijk, mooi gemaakt en ook heel praktisch. Vakmanschap en goede service. Aanrader!

Anoesjka en Roelf

HEEL TEVREDEN

Rated 5 out of 5
10 juli 2021

we waren op zoek naar een tuinbank, niet zo’n tuincentrum ding maar een robuuste en toch een beetje speels en uitgaande van duurzaamheid dus van een houtsoort die geen bedreiging vormt voor houtroof ergens in een ver land. Dat heeft een tijdje geduurd voordat we het gevonden hadden maar de bank staat nu te pronken voor het huis. Mooi douglas hout, en precies de uitstraling die we wilden. Het is heel prettig zaken doen met Andre, en als de tuinsets in de achtertuin weg moeten dan gaan we zeker weer eens met hem praten om iets in hout te maken.

Jack en Mehret

Geleverde producten zijn beyond mooi

Rated 5 out of 5
9 juli 2021

10 wegwijzer borden besteld met war extra wensen. Ik ben er dolgelukkig mee. M’n dakterras heeft echt een nieuwe eyecatcher .

Arie

In 1 woord geweldig!

Rated 5 out of 5
2 juli 2021

Vandaag onze bank en tafel ontvangen. In het echt zijn ze nog zoveel mooier dan op een foto te vangen is. Vakmanschap en service, goede communicatie, een glimlach en een presentje toe. Wat wil een mens nog meer.
Wij gaan hier heel wat zomers van genieten.
André en Tineke, hartelijk dank!

Saskia

Super mooie buitenkeuken

Rated 5 out of 5
23 juni 2021

Geef aan wat je wensen zijn en Andre maakt het, superblij mee, mooie tafel voor mijn kamado compact, een aanwinst ????

Henk Keurentjes

Helemaal blij met onze tuintafel Banff!!!

Rated 5 out of 5
18 juni 2021

We zijn superblij met onze prachtige tuintafel Banff!!! Mooi afgewerkt, solide, secuur afgewerkt, robuust, maar niet plomp of grof. Door Andre gemaakt, 3 weken na bestelling in Limburg (op onderling afgesproken moment) afgeleverd en met zijn hulp geplaatst in de tuin.
Niet te vergelijken met een fabrieksprodukt en dan ook nog voor een lagere prijs dan die van grotere concurrenten. Achteraf spijt dat we een bankje al elders hadden besteld.
Andre heeft er nog een leuk presentje bij aangeboden en een informatieve beschrijving over het produkt en het douglashout. Zeer tevreden over onze keuze!
Kortom: vakmanschap, kwaliteit, lieve mensen en een prettige, klantgerichte service!

Tonny Jongen

Genieten in de zon!

Rated 5 out of 5
15 juni 2021

We genieten enorm van de mooie tuinbank in onze voortuin. Zo is het een plekje geworden waar we in de namiddagzon heerlijk kunnen zitten!
Het contact met André (en zijn vrouw) verliep erg prettig en we konden zo een bank laten maken die past bij onze wensen. Extra service dat de bank al binnen een paar dagen klaar was en thuis bezorgd werd!

Familie Vos

Mooie tuintafel en bank!

Rated 5 out of 5
14 juni 2021

We zijn zeer tevreden over de loungebank Yukon en de bijpassende salontafel. Mooi afgewerkt , robuuste uitstraling. Daarnaast hebben we ook de tuintafel Banff XL ontvangen met lengte van 3 meter.
Deze staat ook prachtig, stoer en stevig!
We zijn tevreden over de service, communicatie en levering, een warme aanbeveling voor anderen!

Ronald en Nicole

Volop genieten van de tuintafel en bank

Rated 5 out of 5
13 juni 2021

Wat ben ik blij met de keuze voor deze bank en tafel! We hebben inmiddels al heel wat uurtjes getafeld met het mooie weer. Super!
Mooie kwaliteit. Robuust en degelijk met gave uitstraling. Precies wat ik graag wilde.
Het contact met André verliep top. Levering exact vlgs planning. Heel blij mee en goede service.

Marijke

Fantastische tafel geleverd.

Rated 5 out of 5
1 juni 2021

Wij zijn super blij met onze door de eigenaar zelf gemaakte tuintafel. Echt vakwerk. Snelle levering. Billijke prijs. Ook nog thuis bezorgd.

Henna van 't Hul

Fijne robuuste tuinset (tafel en bank)

Rated 5 out of 5
29 mei 2021

Mooie tafel met bijpassende bank op maat gemaakt voor de tuin. Ontzettend blij met het resultaat. Service was top: snel, vriendelijk en duidelijk. Aanrader!

Nikki

prachtig product voor redelijke prijs, geleverd volgens afspraak

Rated 5 out of 5
8 mei 2021

Wij hebben een prachtige tafel met bank gekocht. Het resultaat nog mooier dan gedacht.
Het werd keurig geleverd volgens geschatte levertijd.
Omdat we op 2e etage wonen werd de tafel in delen aangeleverd, zodat het in de lift paste. Daarna door Andre ter plekke in elkaar gezet in 15 minuten.
Kortom: Helemaal top!

Willem Ruijgrok

Mooie bank, super service.

Rated 5 out of 5
25 april 2021

Mooie bank op maat gemaakt door André.
Netjes bij ons thuis afgeleverd, ook met goede beschrijving voor het onderhoud.
Super kwaliteit!

Familie Voorwinden

Tuinbank Whistler

Rated 5 out of 5
19 april 2021

Wij zijn zeer tevreden over de service en kwaliteit van onze nieuwe tuinbank Whistler!
De bank is mooi, stevig en zit heerlijk. We kregen er ook handige informatie bij over het onderhoud.
De communicatie met André verloopt soepel en snel.
Kortom: een aanrader!

T&J uit Breda

Op maat gemaakte bar

Rated 5 out of 5
18 april 2021

Wij raden dit bedrijf zeker aan! Vriendelijke service en een prachtig eindproduct van super kwaliteit.

Marieke

Prachtig origineel product

Rated 5 out of 5
13 april 2021

Wij hebben de bartafel met bijbehoren barkrukken besteld. Tegen een kleine meerprijs werden deze bezorgd. Prachtig ontwerp en wij zijn er zeer blij mee. Leuk contact tijdens het bezorgmoment. Kortom complimenten!

Hugo Jongejan

Persoonlijk contact is heel fijn

Rated 5 out of 5
4 april 2021

Ik heb wegwijs bordjes laten maken en ze zien er fantastisch uit, goede kwaliteit, persoonlijk contact om echt dat te maken wat mij persoonlijk raakt en goede levering! Super bedrijf

Mevr den hollander

Prachtige tuin tafel.

Rated 5 out of 5
2 april 2021

Vandaag kwam Andre met Tineke onze tuin tafel brengen!
Tijdens ons bezoek bij hun thuis, zeer vriendelijk en gastvrij ontvangen , en gaf ons een goed gevoel van kwaliteit en vakmanschap, dus direct de tafel besteld!
Bedankt voor de goede service en we houden jullie site in de gaten voor nieuwe houten tuin meubels of leuke ideeën van Tineke.
En nogmaals dank voor de leuke attentie, zijn superblij.
Rene en Petty

Petty

Douglas tuintafel

Rated 5 out of 5
21 maart 2021

We hebben een prachtige robuuste tuintafel geleverd gekregen van zware kwaliteit
Een heel mooi ontwerp gemaakt van mooi Douglas hout en door ambachtelijk handwerk uitgevoerd . We zijn er heel blij mee en kunnen er nog jaren van genieten

Grietje Pouwels

Prachtig maatwerk

Rated 5 out of 5
13 maart 2021

Wat een goede service! Ons idee om een grote tafel om 2 bestaande bomen te bouwen is prachtig uitgevoerd. Fijn dat er meegedacht wordt en wat een snelle service. Het resultaat is prachtig. Kijk maar op insta voor de fotos. Dank jullie wel.

Chantal Snoek

Aanrader!

Rated 5 out of 5
9 maart 2021

De scrabble letterblokjes zijn een super leuk cadeau! Snelle levering, fijne service en de blokjes zijn in het echt net zo mooi als op de foto.

Antonet

Laat de zomer maar komen

Rated 5 out of 5
5 maart 2021

Begin deze week een tafel ( model Banff XL) en bankje type Nelson besteld, vandaag al in huis! Wij zijn heel blij met onze stoere tafel!
Bedankt voor de goede service.
Ruben en Linda

Linda Ruigendijk

Mooi product en alles volgens afspraak!

Rated 5 out of 5
1 maart 2021

Via Hout-keramiek.nl een tafel besteld. Aangezien we wat specifieke wensen hadden deze telefonisch besproken, alles was mogelijk.
Tafel zoals besproken besteld, en al snel bericht dat deze snel geleverd kon worden! Super!
De tafel hebben we afgelopen weekend mogen ontvangen en we zijn er heel blij mee! We kregen zelfs een klein presentje erbij, erg attent!
Fijne communicatie en alles verliep zoals afgesproken. En boven alles een heel mooi product.
Absolute aanrader

S van Dam

Vakmanschap

Rated 5 out of 5
28 februari 2021

Wij hebben een sidetable (type Isabelle) en een tuintafel (type Calgary) gekocht. De meubels zijn met vakmanschap gemaakt en zijn een aanwinst in onze tuin. Alle tuinmeubels worden op bestelling gemaakt en werden supersnel geleverd. Goede service! Zodra we de webside weer eens bekijken worden we gelijk weer verliefd op de stijl en kwaliteit.

Martin en Wilma Goedhart

Strandborden

Rated 5 out of 5
21 februari 2021

Afgelopen week 6 strandborden besteld en nu al klaar, waren nog mooier en leuker dan op de foto’s
Zelfs thuis bezorgd, echt top.
Mocht ik nog wat nodig hebben voor mij nog in te richten tuin ga zeker hier weer bestellen

Johan van W

Bankje Whistler

Rated 4 out of 5
21 februari 2021

Wij zijn heel erg blij met onze nieuwe tuinbank Whistler. Keurig op maat gemaakt voor een hele nette prijs, het bankje ziet er heel netjes uit. De bank is zelfs thuisbezorgd, zeer goede service! Mochten we weer eens wat nodig hebben nemen we weer contact op!!

Erwin Verheij

Prachtig Douglas houten T-bureau (model Osoyoos)

Rated 5 out of 5
25 januari 2021

Vanwege covid-19 moeten wij vaker thuis werken. Na eerst een periode aan de eettafel te hebben gezeten (misschien zou corona wel snel overwaaien… đŸ˜‰ toch maar op zoek gegaan naar een mooi bureau. Als veel thuiswerken dan toch definitief het nieuwe werken wordt, dan is een fijne werkplek thuis goud waard. Na een zoektocht op internet uitgekomen bij Hout-Keramiek.nl. AndrĂ© heeft onze wensen aangehoord en zo kwamen wij uit op een prachtig T-bureau uit hun collectie. Het model Osoyoos, vervaardigd uit massief Douglas-hout met mooie, robuuste X-dragers en uiteraard geheel op maat voor ons gemaakt. Na de bestelling werden wij al heel snel verrast met een telefoontje, dat het bureau klaar was en bezorgd kon worden. Bij ons thuis vakkundig door AndrĂ© in elkaar gezet en het resultaat is PRACHTIG ! Wij zijn heel erg ‘wijs’ met ons nieuwe bureau. Prachtig gemaakt, keurig afgewerkt, oerdegelijk en een heel goede prijs. AndrĂ©, nogmaals hartstikke bedankt !

Peter & Heike Harleman

Prachtig naambord met huisnummer.

Rated 5 out of 5
18 januari 2021

Tineke en André hebben voor ons een prachtig naambord met huisnummer gemaakt voor bij ons nieuwe recreatiechalet. We konden dit helemaal naar wens laten uitvoeren en dat voor een kleine prijs. Ze hebben het zelfs nog persoonlijk bij ons bezorgd. Wat een goede service! Tineke en André reageerden steeds vlot en alert op onze e-mails, wat heel prettig was.

Ria Hunting

Douglas tafel Banff Xl prachtig stukje werk

Rated 5 out of 5
30 december 2020

André heeft een prachtig stukje werk bij ons afgeleverd met de tafel Banff XL. Mooi robuust, we zijn er zeer content mee.

Ineke & Rien Budding (Renkum)

Goed advies en snelle levering

Rated 5 out of 5
4 december 2020

We hebben 4 items bij Tineke en AndrĂ© besteld. Na goed overleg en advies waren de spullen binnen 8 dagen netjes geleverd en door AndrĂ© geĂ¯nstalleerd. Echt helemaal top. We zijn super blij met de Banff XL tuintafel + Nelson bank en de Loungebank Yukon + Canmore loungetafel.
Echt een aanrader.

Reinier

Mooi natuurlijk product

Rated 5 out of 5
16 oktober 2020

Tijdens de contacten werden we goed geholpen en werd er meegedacht aan het maken van de beste keuze voor ons. Uiteindelijk werd er op korte termijn een mooi natuurlijk product geleverd wat er perfect uitzag. We zijn er erg tevreden mee en het is een solide product wat we iedereen kunnen aanraden.
Wij zijn erg blij met de lounge bank Yukon corner en de 2 Canmore tafeltjes
Bedankt voor de top service

Veluwe family

Mooie tuinset

Rated 4 out of 5
12 september 2020

Wij hebben een mooie stevige tuintafel met bank laten maken waar we heel blij
mee zijn. Goede service en snelle levering.
Echt een aanrader …

Bert

Geen titel

Rated 5 out of 5
21 augustus 2020

we hebben een prachtige tuintafel en bank bij jullie gekocht.we zijn zeer tevreden over het product.zeker een aanrader!
alles mooi op tijd geleverd en zeer klantvriendelijk.

Angelo en Marijke

Mooie stevige tuinset!

Rated 5 out of 5
19 augustus 2020

Wij zijn gastvrij ontvangen door Tineke en André! In overleg kregen we meubels op maat en naar wens. Binnen twee weken waren ze klaar!
Het is een stevige tuinset geworden met een robuuste uitstraling waar we nog veel uurtjes plezier van kunnen hebben.
Super bedankt!
Jan Willem en Linda

Linda v Dam

Gave tafel, enthousiast geleverd !

Rated 0 out of 5
8 augustus 2020

Heel erg blij met de prachtige tuintafel (3 meter lang) die keurig thuis gebracht is en gemonteerd werd ter plekke. Vakwerk, maar ook nog eens heel gezellig. Heldere afspraken, prima prijs, snelle levering en een mooie tafel! Een echte aanrader dus!

Marc

Mooie tuinset en goeie, persoonlijke service!

Rated 5 out of 5
23 juli 2020

Via de website een tafel een bijbehorend bankje besteld voor in de tuin. De vragen die ik had, werden snel beantwoord. Fijn om even persoonlijk af te kunnen stemmen. We zijn heel blij met onze nieuwe tuinset, we maken er volop gebruik van! En extra fijn, in overleg en tegen een kleine vergoeding werden de tafel en bank zelfs bij ons thuis bezorgd đŸ™‚

Inge (uit Ede)

Reuze blij

Rated 5 out of 5
8 juli 2020

een prachtige tafel en bankje mogen ophalen , ziet er geweldig goed uit en was blij met de bijbehorende verassing , nog dank voor het meehelpen met inladen en ga er hopelijk jaren lang van genietten samen met mijn dochters

evert dijkema

Zeer tevreden

Rated 4 out of 5
5 juli 2020

Deze week heeft André een tafel plus bankje bij ons afgeleverd.
Ziet er heel netjes afgewerkt en stevig uit.
De communicatie verliep heel prettig en de levering was binnen
de afgesproken tijd, dus wij zijn zeer tevreden.

Marjan en Jan v/d Berg

Geen titel

Rated 4 out of 5
1 juli 2020

Andre heeft een mooie grote eettafel voor buiten voor ons gemaakt met bank. Mooi op tijd en persoonlijke levering. Waar wij ons niet zo van bewust waren is dat er veel splinters in hout zitten, dus ik ga binnenkort schuren.

Jet

Antwoord van hout & keramiek

Hallo Jet, tja dat is een eigenschap van hout die je niet altijd kan voorkomen. Het zal na verloop van tijd een stuk minder zijn of helemaal over gaan (na de ‘vergrijzingstijd’ en dat duurt niet zo heel lang). Volgend seizoen zul je er geen of weinig last meer van hebben. Als we nog iets voor je kunnen betekenen horen we het graag.

Top kwaliteit en vakmanschap

Rated 5 out of 5
28 juni 2020

Geweldige mooi afgewerkte tuintafel met bijbehorende tuinbank. Persoonlijke en zeer attente aflevering. Levering conform afspraak en in het echt is de set nog mooier dan op de foto’s.
Super bedankt voor de service André en Tineke

Marjan & René ui Zuidlaren

Perfect en precies op tijd geleverd. Dankjewel Tineke & André

Rated 5 out of 5
26 juni 2020

Ja, dat is dus dubbel genieten als met dit mooie weer al kunt genieten van een prachtige tuinset. Prima werk André.

Gerrit & Andrea (Wijchen)

Bijzonder tevreden

Rated 5 out of 5
22 juni 2020

De tafels van André zien er op de website al mooi en stevig uit. In werkelijkheid zijn ze nog mooier en heel solide ! Wij gingen af op wat we zagen op de site en mochten in Bennekom komen kijken. We waren gecharmeerd door het originele ontwerp en konden proefzitten onder het genot van een lekker kopje koffie. We kozen de bankjes en de maten van de tafel. Een aantal weken later werd onze nieuwe set hartelijk thuis bezorgd en geplaatst. Wederom onder het genot van goeie:-) kop koffie hebben we hem ingewijd. André en Tineke hebben we ervaren als gedreven, aardige en betrouwbare vakmensen. Wij zijn bijzonder tevreden!

Karen Molenaar en Bouke Strikwerda

Prachtig en stevig tuinset!

Rated 5 out of 5
22 juni 2020

Ons nieuwe tuinset werd zaterdag afgeleverd door André en Tineke. Het is een robuust en net afgewerkt set geworden. We zijn er erg blij mee.

fam. Smitsman

Super blij

Rated 5 out of 5
20 juni 2020

Tafel Banff en bankje Nelson besteld en zijn vanmiddag bezorgd door André en zijn vrouw. 2 weken sneller dan verwacht. We zijn er super blij mee en weten zeker dat we hier jaren plezier van hebben. Dank je wel André.

Dennis

Bedhuisje

Rated 5 out of 5
19 juni 2020

Na aanschaf van een heerlijke tuintafel en bankjes hebben wij André gevraagd of hij een bedhuisje wilde maken voor ons zoontje.
Wat is het huisje mooi geworden! Onze verwachtingen zijn wederom overtroffen. Het huisje is vakkundig gemaakt en dus heel solide.
Andre heeft ons zelfs nog even geholpen met het in elkaar zetten, samen met zijn vrouw. Hartstikke lief!
Enorm bedankt weer!

Kim en Nienke

Ontzettend mooie XXXXXXL tafel

Rated 5 out of 5
13 juni 2020

Heel mooie tafel besteld, super service en zelfs een flesje wijn bij het bezorgen. Vakman die maatwerk levert! Onze tafel is 1.32 bij 3.50 meter geworden en staat fantastisch!

Andrea Drost

Stoere tuintafel met bank

Rated 5 out of 5
9 juni 2020

Prettige en snelle communicate, zeer gastvrij!
Stoere massieve tafel met bank, zeer tevreden met de buiten gewoon mooie afwerking, top!
Super bedankt voor jullie mooie producten en het wijntje denken we er maar bij!

Frans & Judith

Warme service en stevige nette tafels!

Rated 5 out of 5
5 juni 2020

Vlot contact en erg leuk dat ze de tafels zelf af komen leveren.
De tafel zit stevig in elkaar en is netjes afgewerkt.
Super bedankt voor jullie mooie producten en de heerlijke fles wijn!
Ik ga je zeker aanbevelen!

Jorg Nouws

Ontzettend blij!

Rated 5 out of 5
5 juni 2020

Vandaag was daar dan onze nieuwe tafel met bank! Wat een prachtige, stevige stoere set. Ontzettend vriendelijk geholpen en goed advies via de mail.
In de regen in elkaar gezet, wat een service. Super vriendelijk en dan ook nog een fles wijn, die gaan we zeker drinken op onze nieuwe set! Echt een aanrader!
Bedankt André en Tineke!

Lizanne

Zeker een aanrader voor iedereen die van kwaliteit en een prettig contact houdt!

Rated 5 out of 5
2 juni 2020

Onlangs hebben wij bij AndrĂ© twee Loungebank Yukon ** zie foto’s op de site, onze bankjes đŸ™‚ ** en een tuintafel Banff XL met twee bakjes Nelson (in XL formaat) besteld. AndrĂ© is een echte vakman, dat kun je wel zien aan de manier van afwerking echt top! We zijn meer dan tevreden en super blij met onze nieuwe tuinmeubels.
Zeker een aanrader voor iedereen die van kwaliteit en een prettig contact houdt!

Clément & Marlous (Best - Noord-Brabant)

Picknick set revelstroke met dikke poten.

Rated 5 out of 5
29 mei 2020

Mooie robuuste set, zijn er zeer blij mee.

Henk Bosson

Picknickset Revelstoke

Rated 5 out of 5
27 mei 2020

Wat een gave picknickset, echte vakmanschap! Wij hebben bij de tafel gekozen voor een breedte van 1,03 meter waardoor de tafel nog robuuster is en perfect past in onze tuin. De bbq’s staan al gepland zodat we met vrienden en familie heerlijk aan deze prachtige tafel kunnen eten.
André reageert heel snel op mail en geeft je duidelijke informatie. En de bezorging samen met Tinke was perfect en tot in de tuin.
Laat die mooie zomerdagen maar komen…

Bjorn & Jeannette

Prachtige tafel met bankjes

Rated 5 out of 5
27 mei 2020

We genieten erg van de prachtige douglastafel en de bijbehorende banken. Snel geleverd, fijne service!

Kj de Vries

Set van tafel en 2 bankjes

Rated 4 out of 5
26 mei 2020

We hebben een paar dagen terug onze tuinset gekregen. Ik was erg benieuwd want we hadden ‘ongezien’ een set besteld. Gaaf dat we een op maat gemaakte set hebben! Het is een robuuste tafel, zowel in grootte als in afwerking; dit was wat we wilden! Dank Andre en Tineke, ook voor het prettige contact.

Mechteld

Tuintafel en bankjes

Rated 5 out of 5
26 mei 2020

We hebben onlangs een tuintafel, sitetable en twee bankjes gekocht. Alles keurig geleverd, veel sneller dan verwacht. Robuust en echt vakmanschap! Het is stoer en puur materiaal, er kan dus een splinter of noest in zitten. Dit maakt de hele set erg mooi. Prettig in de omgang, goed advies en nazorg bij de bestelling!

Elise

Tuintafel en banken

Rated 5 out of 5
11 mei 2020

Ik heb net mijn bestelde tuintafel met bijbehorende banken thuisbezorgd gekregen van André en Tineke en ben blij verrast door de super mooie kwaliteit van de meubelen en de zeer vriendelijke bezorging met zelfs een flesje wijn als dank voor de klandizie!
Zeker een aanrader voor iedereen die van kwaliteit houdt en een prettig contact! Top!

Hans Nijboer

Tuinset

Rated 0 out of 5
9 mei 2020

Onlangs hebben we bij André een tuintafel en twee bankjes besteld. André gaf ons goed advies en veel sneller dan verwacht werd alles bezorgd en gemonteerd. Mooie, degelijke kwaliteit en een zeer klantgerichte service. Inmiddels hebben we al veel buiten kunnen genieten van de prachtige set.
Aanrader!

Dederike

Revelstoke tafel en bankje

Rated 5 out of 5
1 mei 2020

Bedankt voor de goeie service. Vriendelijk, persoonlijk contact. En de bezorging van onze mooie tafel met bijbehorend bankje was super. We zijn ontzettend blij dat we bij jullie gekocht hebben.

Bernd en Marjolein

Geen titel

Rated 5 out of 5
29 april 2020

tafel van Douglas hout besteld, wilde hem 205 bij 70 cm ook dat was mogelijk. Even erbij vermelden en het werd gedaan zoals ik wilde, helemaal top.
Ook het telefonisch contact was heel prettig. De tafel was eerder klaar dan verwacht, kreeg keurig telefoontje en werd bezorgd door André en Tineke met een heerlijk flesje wijn. Ben er heel blij mee. kan het echt iedereen aanraden.
Bedankt André en Tineke.

Rob en Marian

Kwalitatieve levering en uiterst prettige ontmoeting

Rated 5 out of 5
27 april 2020

Vrijdag 24 april ontvingen wij telefoon van André dat onze bestelde picnic tafel met bankje en loungetafel gereed waren om zoals verzocht door ons afgehaald te worden. Afgesproken werd dat wij dit de volgende dag begin van de middag zouden doen. Alle bestelde producten stonden bij aankomst keurig op ons te wachten, en wij werden heel hartelijk door André ontvangen. Ook Tineke kwam er even bij voor een gezellige ontmoeting waarbij Tineke mijn vrouw een overheerlijke fles wijn kado deed, en mijn vrouw haar een overheerlijke zelfgebakken bananencake overhandigde. Uiteraard kwamen wij voor de nieuwe tuinmeubelen, waarover wij nog enkele vragen hadden m.b.t. onderhoud. Deze werden zeer duidelijk door André beantwoord, waarna we gezamenlijk alle delen hebben ingeladen in onze aanhanger, en op weg naar huis zijn gegaan. Thuis aangekomen hebben we met heel veel plezier onze achtertuin opnieuw ingedeeld en genieten wij nu van al het moois dat André voor ons heeft gemaakt. André en Tineke, hartelijk dank voor de ontzettend prettige kennismaking en uiteraard hartelijk dank voor de prachtige producten. Hartelijke groeten uit Zoetermeer, Rick en Esther.

Rick en Esther van der Geld

Sidetable geeft extra sfeer in tuin

Rated 5 out of 5
26 april 2020

Leuke, vakkundig en op maat gemaakte sidetable van Douglas hout, door André en Tineke snel thuis afgeleverd. Klantgerichte en persoonlijke benadering waardoor je je als klant nog koning voelt.

Gert

Tafel

Rated 4 out of 5
22 april 2020

Wij hadden een hele mooie tafel laten maken. 220 en dan met extra stevige onderstel. Ben ee super blij mee. Na goed twee weken is de tafel thuis gebracht doir Andre en Inneke, te samen met een lekkere fles wijn. Waar tref je dit nog. Prijs kwaliteit verhouding meer dan goed. Dank je wel.

Fam Kersten

Mooie picknickset

Rated 5 out of 5
21 april 2020

Wij zijn heel blij met de mooie tafel en bankje! Het contact met André was prettig en vriendelijk.
De picknickset is netjes en snel bij ons afgeleverd en staat heel gezellig in onze tuin.
Dank!

Claudia

Uitstekende service

Rated 5 out of 5
19 april 2020

Tafel en bank besteld.Prima prijs/kwaliteit verhouding. Alles liep zeer voorspoedig. Aan al mijn wensen werd voldaan. Alles keurig thuisgebracht, en kreeg ook nog eens fles wijn als geschenk. Top.

Jan Drost

Prachtig bankje

Rated 5 out of 5
13 april 2020

Ons bankje is volledig naar onze wensen gemaakt. De afwerking is zeer professioneel en het is dan ook een prachtig bankje geworden.
Zeer snelle levering, perfect!

Familie De Weerd

Supergave tuinbank plus tafel!!

Rated 5 out of 5
12 april 2020

Vandaag 11-04-2020, nog net voor de Pasen, is onze supergave tuinbank plus tafel netjes thuis afgeleverd en nog af gemonteerd. We hadden de bank (Whistler XL) en tafel (Banff XL) op advies van AndrĂ© laten maken waar we eerst voor de Tafel (Calgary) wilde gaan. Wij zijn zo blij met het advies van AndrĂ© want deze set is zo mooi en ziet er zo stoer en robuust uit. De kwaliteit is ook echt top evenals de vriendelijkheid van AndrĂ© en Tineke. Ook de manier waarop het afgeleverd wordt gaf ons echt een “wow” effect!
André en Tineke nogmaals bedankt voor alles.

John en Tina van Vugt

Tuintafel met bank

Rated 5 out of 5
8 april 2020

We hebben de tuintafel met bank net ontvangen. We zijn er super blij mee! Heel mooi gemaakt en thuis afgeleverd door hele vriendelijke mensen. Wat een super service! Dank jullie wel!

Ellen en Harm ten Broeke

Mooie picknickset

Rated 5 out of 5
2 april 2020

Ik was op zoek naar een nieuwe picknicktafel, omdat de huidige zo’n beetje uit elkaar viel. Na een tijdje googlen viel mijn oog op de site hout en keramiek van AndrĂ© en Tineke. Ik zag een picknickset waarvan de bankjes los van de tafel geleverd worden. En dat tegen een redelijke prijs. Op het plaatje zag het er mooi uit en mijn vrouw was het direct met me eens dat we dit moesten aanschaffen. Ik wilde vooraf weten of andere afmetingen mogelijk waren. AndrĂ© gaf aan dat dat mogelijk was. Ik heb daar uiteindelijk niet voor gekozen, maar dat aanpassingen mogelijk zijn, is toch wel erg prettig. We hebben gekozen voor een tafel en twee bankjes. Tevens hebben we gekozen om de set zelf te beitsen, omdat dat toch best wel wat in de kosten scheelde. Ik heb de bestelling gedaan en na een week werd de set kant en klaar bij ons afgeleverd. Het eerste wat me opviel was dat het er net zo uitzag als op de foto’s. Echt een mooi plaatje en zeer degelijk in elkaar gezet. Ik ben direct begonnen met met beitsen (blanke, transparante beits) en nu staat de set te blinken in de tuin. Ik ben zeer tevreden met deze set. Natuurlijk zitten er een paar schaafplekjes, wat kleurverschillen en knoesten op die het geheel zelfs nog mooier maken. Want hierdoor krijgt het hout nog meer charme.

Michel Brugman

Geen titel

Rated 5 out of 5
2 april 2020

Prettig in de communicatie, komt z’n afspraken na en levert prachtige meubels voor een mooie prijs.
We gaan zeker nog een keer wat bij André bestellen in de toekomst.

Corien

Douglas houten tafel met bank

Rated 5 out of 5
28 maart 2020

We zijn heel blij met de mooie tuintafel met bank. Hij werd snel geleverd.

Maarten en Heleen

Bankje

Rated 5 out of 5
20 maart 2020

Nadat André vorig jaar onze tuintafel al had gemaakt, waren we nu op zoek naar een bankje voor aan onze (binnen) eettafel.
Net zoals vorig jaar weer een super mooi en stevig bankje. Super fijn dat hij het bankje kon brengen tegen een geringe meerprijs.
De volgende bestelling is alweer gedaan: een bedhuisje voor ons zoontje.

Nienke Bos

Douglas tafel met banken

Rated 5 out of 5
1 september 2019

Fijn contact, snelle reactie. Alles is bespreekbaar denkt mee. Wij zijn enorm blij met onze 270m1 tafel en bijpassende bankjes. En kijken uit naar ons op maat gemaakte loungebank

Willem en Sylvia de Ruiter

Erg tevreden over onze nieuwe tafel en bank

Rated 0 out of 5
12 augustus 2019

We zij erg blij met onze nieuwe tafel en bank! Contact met André was erg prettig en alles werd zelfs in onze tuin bezorgd.
Mooie afwerking, zeker een aanrader!

Ina

op maat balkontafel met bankjes

Rated 5 out of 5
27 juli 2019

Vrijdag kwam onze bestelde douglashouten tafel en 2 bankjes. Mooi gemaakt, stoer, eigentijds en…. heel praktisch.
De bovenburen zien naar beneden kijkend een prachtige set. En wij-zij-denken blij en tevreden!

Marion

Fantastisch mooie eettafel en bank!

Rated 5 out of 5
25 juli 2019

André maakte precies wat wij wilde en kwam het thuis in elkaar zetten. De tafel en bank zijn ontzettend stevig en mooi afgewerkt. Kwaliteit en vakmanschap. En dat voor zo weinig! Dat vind je nergens meer. Bedankt!

Mirjam

Blij met de nieuwe tafel!

Rated 5 out of 5
7 juli 2019

Gisteren is onze tuintafel thuisbezorgd door André. Helemaal blij mee. Tafel is prachtig, contact met André erg prettig en ook nog eens sneller geleverd dan afgesproken. Echt een aanrader!

Erika

Heel mooie banken en tafels en zeer betaalbaar

Rated 5 out of 5
29 juni 2019

Alles wat beloofd wordt en zichtbaar op de site is waar.
Alles bespreekbaar en op maat gemaakt. Daarbij hele fijne mensen en zijn op recht blij als de klant tevreden is.
Zoek niet verder maar neem direct contact op met deze mensen?????

Frank Heijmans

Douglas houten tuin tafel 200x90cm

Rated 5 out of 5
18 juni 2019

Onlangs bij Andre een Douglas houten tafel gekocht waar we heel tevreden over zijn. Hij is mooi afgewerkt en hebben er al regelmatig aan zitten eten/borrelen. Andre heeft hem netjes afgeleverd aan huis. Kortom zeer blij met deze aankoop.

Jeroen Oosterveld

Barretje

Rated 5 out of 5
3 juni 2019

Op nieuw iets moois van Andre na de tuintafel nu een bar laten maken zoals verwacht werd er weer vakwerk afgeleverd bedankt Andre er blij met mijn bar

Henk

Tuintafel Douglas 300 cm

Rated 5 out of 5
3 juni 2019

Via marktplaats contact gezocht met deze ontzettend gastvrije en vriendelijke mensen!
Wij zochten een Douglas tafel welke voldeed aan een aantal maatvoeringen en dat was voor André geen enkel probleem!
Onder het genot van een kop koffie alles besproken en 2 weken later hebben wij onze tuintafel al mogen ophalen.
een ritje vanuit Twente naar het prachtige Bennekom is ook geen straf đŸ˜‰
De tafel is keurig afgewerkt en zelfs op onze aanvraag demontabel!
Een mooi plaatje op ons terras, waar wij nog jaren van hopen te genieten en aan te tafelen, kletsen en borrelen.
AndrĂ© en Tineke, het ga jullie goed en veel succes met jullie hobby’s.

Annemarie en Thijs

Mooie tuintafel en bank

Rated 5 out of 5
1 juni 2019

André heeft voor ons een schitterende tuintafel met bijpassende bank gemaakt. Wij zijn er erg blij mee en hij wordt dan ook veel gebruikt.

Nienke

Prettige communicatie, mooi vakwerk

Rated 5 out of 5
31 mei 2019

We hebben een prachtige robuuste tafel laten maken. Hier gaan we nog jaren en jaren van genieten. Er is heel veel mogelijk en vragen kan altijd. Wij zijn er erg blij mee

Sammie Elemans

Prachtige tafel en bank

Rated 5 out of 5
28 mei 2019

Super blij met onze mooie tuintafel en bijpassende bank! Zeer prettig contact met André. Fijn dat hij meedenkt en adviseert. Wat een snelle levering! Top!!

Boudineke

Mooie tafel, snelle levering en uitstekende service.

Rated 5 out of 5
15 mei 2019

Mooie tuintafel van Douglas hout laten maken door Andre. Hij heeft ons top geadviseerd.
Zeer snelle levering.
En zeer plezierig contact. Aanrader om je tuintafel of andere producten te te laten maken.

Rolf

Tuinset

Rated 5 out of 5
14 mei 2019

Dit voorjaar een Douglas houten tuintafel plus bijpassende banken bij hout-keramiek.nl laten maken. Telefonische onze wensen besproken en details doorgenomen en echt super blij met het eind resultaat.
Ook handige tips gekregen hoe we de tuinset konden behandelen.
Snelle levering, en naar mijn mening scherp in prijs.
Laat de zomer maar komen!

Marjan

Grote klasse!

Rated 5 out of 5
14 mei 2019

Ik heb André telefonisch gesproken en een persoonlijke afspraak gemaakt. Ik werd vriendelijk, beleefd en hartelijk ontvangen, samen gesproken over de mogelijkheden voor het maken van een tuintafel en tuinbank met rugleuning. Goede afspraken gemaakt en ging met een blij gevoel naar. huis. Met 2 weken werd ik gebeld en was mijn Douglas tuintafel en tuinbank met rugleuning klaar. De bestelling opgehaald en wederom zeer vriendelijk ontvangen. Ik was aangenaam en blij verrast met het resultaat. Het resultaat oversteeg mijn verwachtingen. Echt TOP! Een zeer goede prijs/kwaliteit verhouding!
Wilt u een Douglas product voor in uw tuin? b.v. een tuintafel op maat gemaakt, een bankje, enz. ? Neem contact op met André! Een absolute aanrader!

René

Mooie, stevige tafel en bank

Rated 5 out of 5
12 mei 2019

Tafel en bank gekocht, snelle levering, stevig materiaal en netjes afgewerkt!

Nicolien

Antwoord van hout & keramiek

dank voor de reactie Nicolien, veel plezier ermee!

Aanschaf tuintafel van douglas hout

Rated 5 out of 5
12 mei 2019

Ben zeer tevreden over het resultaat van de op maat gemaakte tuintafel met Douglas hout. Geen lange wachttijden. Op andere hoogte gemaakt dan standaard. En qua prijs veel lager dan de concurrentie

D. Hartkamp

Antwoord van hout & keramiek

Dank voor de reactie !

Prima tafel

Rated 5 out of 5
12 mei 2019

Onlangs een tuintafel gekocht bij Hout-keramiek.
Prima ervaring. Echt een aanrader.
Andre weet waar hij over praat. Hij denkt mee met de wensen van de klant. Hij komt zijn afspraken omtrent levering na.
Kortom: prima tafel gemaakt met zorg en betaalbaar. ?

Edwin Jansen

Antwoord van hout & keramiek

dankejwel Edwin voor de mooie feedback !

Zeer snel en goed gemaakt,een prettige ervaring

Rated 5 out of 5
11 mei 2019

Andre heeft voor mij een tafel gemaakt van 2,5m,zeer degelijk gemaakt en snel geleverd ook nog gebeits helemaal top

Henk

Antwoord van hout & keramiek

dankjewel Henk voor de leuke reactie !

Prachtige tuintafel douglashout

Rated 5 out of 5
11 mei 2019

André is een prima kerel. Smiddags gebeld en de tafel kwam in de avond. Op de maat die je wilt. Hij is een man van details .. dat kun je zien aan de manier waarop alles is afgewerkt. . Voor dit geld koop je m niet in de winkel. Reële prijs voor een meer dan prima product. Kreeg er ook nog een lekker flesje wijn bij. Kortom: meer dan tevreden!

Nico

Antwoord van hout & keramiek

dankejwel Nico, veel gezelligheid bij jullie op het plein ! đŸ™‚

Gefeliciteerd met de mooie website

Rated 5 out of 5
8 mei 2019

Het is een website waar je op een leuke manier wordt ontvangen en eenvoudig je bestelling kan doen. Super gedaan !

Zusse

Antwoord van hout & keramiek

hartelijk dank voor uw reactie, we zijn er ook blij mee !

site_reviews count="100"