barkrukken (met of zonder rugleuning) behorend bij bar – statafel TOFINO en PENTICTON

120.00170.00 incl. BTW

Via deze pagina kunt u de barkrukken bestellen die beschreven staan bij bar – statafel TOFINO en PENTICTON

In de bestelmodule kunt u eenvoudig het aantal gewenste barkrukken aangeven en kunt u per kruk kiezen voor een uitvoering met of zonder rugleuning. Daarnaast bieden we ook de mogelijkheid om de krukken voor u te beitsen met blanke lak of grey wash of onbehandeld te laten.

Voor het bekijken van de beschrijving van de Tofino tafel kunt u HIER doorklikken en voor Penticton klikt u HIER

Artikelnummer: N/B Categorie:

De barkrukken  zijn uitgevoerd met robuuste poten van geschaafd douglas hout (95×95 mm).  Het zitvlak (+eventuele rugleuning) is breed uitgevoerd voor een comfortabele zit (de zithoogte is standaard 82 cm –> verschil van 28 cm met bovenkant blad wordt gemiddeld aanbevolen, bij langere lengtes kan gekozen worden voor zithoogte van bijvoorbeeld 80 cm).

 

Kussens op maat ! – met speciale korting – 

Voor kussens passend bij al onze meubelen hebben we een samenwerkingsverband met het gerenomeerde kussenbedrijf nofruit.nl | maatkussens.nl. Dit bedrijf levert kussens op maat in de door u gewenste soorten en kleuren. We hebben inmiddels al vele klanten naar volle tevredenheid mogen doorverwijzen. 

Als u bij ons een bestelling plaatst voor een douglas bank, dan krijgt u bovendien nog eens 5% korting op uw aankoop bij Nofruit. U dient dan wel onderstaande link te gebruiken en bij de bestelling voert u vervolgens een kortingscode in die u van ons ontvangt nadat u bij ons een bestelling heeft geplaatst. Oriënteert u zich alvast op de site van nofruit: https://design.maatkussens.nl/?cid=68163

barkruk uitvoering

zonder rugleuning, met rugleuning

kleur

onbehandeld, blanke beits, grey wash

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Chat openen
1
Hallo leuke klant,
kunnen we je helpen ?