picknickset douglas (model Revelstoke)

550.00960.00 incl. BTW

Dit is een hele mooie picknickset die u naar uw eigen wens kunt laten maken. Het betreft in principe een set van 1 tafel met 2 bijpassende bankjes, maar de combinatie van 1 tafel met 1 bankje kan natuurlijk ook. In tegenstelling tot een traditionele picknickset waarbij de bankjes gemonteerd zijn aan de tafel, zijn deze bankjes los van de tafel en kunnen dus ook op andere wijze worden gebruikt. Zo kun je ze makkelijk even ergens bij zetten voor extra zitplaatsen (denk aan de feestjes – binnen of buiten !). De zithoogte van de bankjes is 45 cm en sluit daarmee perfect aan op de standaardhoogte van de tafel die 76 cm hoog is.

De lengte van de bankjes worden aangepast aan de lengte van de tafel die u bestelt en dat betekent dat een bankje altijd 30 cm korter is dan de tafel zodat het bankje (of bankjes) mooi tussen de poten passen, dat is vooral fijn als de set aan de kant gezet moet worden, of als men dicht aan de tafel wenst te zitten. Voor opslag ben je maximaal de breedte van de tafel kwijt omdat de bankjes vrijwel geheel onder de tafel passen.

 

Artikelnummer: N/B Categorie:

Mooie picknickset dat in verschillende combinaties te bestellen is, zowel in verschillende lengtes en breedtes maar ook onbehandeld of behandeld in verschillende kleuren beits of blanke lak. Kijk bij de opties voor de verschillende combinaties. Komt u er niet uit, bel of mail ons dan via de contactpagina.

Indien u een zwaarder onderstel wenst (dikkere uitvoering), dus poten van (geschaafd) 110x110mm in plaats van de standaard 90x90mm en het onderstel (schoren) van 60x60mm, geeft dit een meerprijs van slechts 75 euro. Neem hiervoor dan even contact met ons op via de contactpagina.

 

Kussens op maat ! – met speciale korting – 

Voor kussens passend bij al onze meubelen hebben we een samenwerkingsverband met het gerenomeerde kussenbedrijf nofruit.nl | maatkussens.nl. Dit bedrijf levert kussens op maat in de door u gewenste soorten en kleuren. We hebben inmiddels al vele klanten naar volle tevredenheid mogen doorverwijzen. 

Als u bij ons een bestelling plaatst voor een douglas bank, dan krijgt u bovendien nog eens 5% korting op uw aankoop bij Nofruit. U dient dan wel onderstaande link te gebruiken en bij de bestelling voert u vervolgens een kortingscode in die u van ons ontvangt nadat u bij ons een bestelling heeft geplaatst. Oriënteert u zich alvast op de site van nofruit: https://design.maatkussens.nl/?cid=68163

 

lengte

2.00 mtr, 2.25 mtr, 2.50 mtr

breedte

0.88 mtr, 1.03 mtr

kleur of onbehandeld

onbehandeld, blanke beits, white-wash, grey-wash

bankje(s)

1, 2

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Chat openen
1
Hallo leuke klant,
kunnen we je helpen ?