,

zitbank hoekbank douglas (model Whistler Corner)

375.00700.00 incl. BTW

Een mooie stevige hoekbank douglas hout met rugleuning.
Deze hoekbank is een variant op onze loungebank Yukon corner en komt qua maatvoering weer overeen met onze zitbank Whistler. Wel van belang om te vermelden dat de zitting en de rugleuning bestaat uit douglas planken in plaats van balken zoals bij de gewone Whistler het geval is. Dit is gedaan om de prijs aantrekkelijk te houden.  Zie hieronder voor diktematen. Maar….  de bank is – op aanvraag- ook te verkrijgen met de originele balken zoals bij de Whistler (zie voorbeeld op foto bij de ijssalon La Fontana). Neem hiervoor gerust even contact met ons op  

Graveren met bedrijfsnaam of zo is in overleg uiteraard ook mogelijk.

Op dit moment wordt er gewerkt aan bijpassende tafels voor deze bank, die qua uiterlijk en vormgeving overeenkomen met de andere tafels in ons assortiment, maar wordt het onderstel aangepast voor meer beenruimte aan de kopse kant van de tafel.

Artikelnummer: N/B Categorieën: ,

Deze whistler corner is in verschillende maten te krijgen. Zie daarvoor de bestelopties voor de meest gangbare maten, maar een afwijkende maat (zoals op de foto´s) is in overleg vrijwel altijd mogelijk.

De Douglas poten zijn geschaafd en hebben en dikte maat van 95×95 mm

de planken op de zitting en rugleuning zijn eveneens geschaafd en hebben een dikte van 25 mm. Hoogte van het zitvlak is zo´n 44 a 45 cm en de rugleuning ongeveer 40 cm hoog en heeft een schuine hoek van ongeveer 12°.

De hoek wordt altijd heel fijntjes in verstek afgewerkt en wordt nog eens extra ondersteund door een extra set poten.  De rugleuning wordt precies aansluitend op elkaar gemaakt.

Kussens op maat ! – met speciale korting – 

Voor kussens passend bij al onze meubelen hebben we een samenwerkingsverband met het gerenomeerde kussenbedrijf nofruit.nl | maatkussens.nl. Dit bedrijf levert kussens op maat in de door u gewenste soorten en kleuren. We hebben inmiddels al vele klanten naar volle tevredenheid mogen doorverwijzen. 

Als u bij ons een bestelling plaatst voor een douglas bank, dan krijgt u bovendien nog eens 5% korting op uw aankoop bij Nofruit. U dient dan wel onderstaande link te gebruiken en bij de bestelling voert u vervolgens een kortingscode in die u van ons ontvangt nadat u bij ons een bestelling heeft geplaatst. Oriënteert u zich alvast op de site van nofruit: https://design.maatkussens.nl/?cid=68163

lengte

2.00 x 2.00 mtr, 2.50 x 2.50 mtr, 3.00 x 3.00 mtr, 3.50 x 3.50 mtr

kleur

onbehandeld, grey wash, blanke lak

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Chat openen
1
Hallo leuke klant,
kunnen we je helpen ?