,

zitbank hoekbank douglas (model Whistler Corner)

375.00700.00 incl. BTW

Een mooie stevige hoekbank douglas hout met rugleuning.
Deze hoekbank is een variant op onze loungebank Yukon corner en komt qua maatvoering weer overeen met onze zitbank Whistler. Wel van belang om te vermelden dat de zitting en de rugleuning bestaat uit douglas planken in plaats van balken zoals bij de gewone Whistler het geval is. Dit is gedaan om de prijs aantrekkelijk te houden.  Zie hieronder voor diktematen. Maar….  de bank is – op aanvraag- ook te verkrijgen met de originele balken zoals bij de Whistler (zie voorbeeld op foto bij de ijssalon La Fontana). Neem hiervoor gerust even contact met ons op  

Graveren met bedrijfsnaam of zo is in overleg uiteraard ook mogelijk.

Op dit moment wordt er gewerkt aan bijpassende tafels voor deze bank, die qua uiterlijk en vormgeving overeenkomen met de andere tafels in ons assortiment, maar wordt het onderstel aangepast voor meer beenruimte aan de kopse kant van de tafel.

Artikelnummer: N/B Categorieën: ,

Deze whistler corner is in verschillende maten te krijgen. Zie daarvoor de bestelopties voor de meest gangbare maten, maar een afwijkende maat (zoals op de foto´s) is in overleg vrijwel altijd mogelijk.

De Douglas poten zijn geschaafd en hebben en dikte maat van 95×95 mm

de planken op de zitting en rugleuning zijn eveneens geschaafd en hebben een dikte van 25 mm. Hoogte van het zitvlak is zo´n 44 a 45 cm en de rugleuning ongeveer 40 cm hoog en heeft een schuine hoek van ongeveer 12°.

De hoek wordt altijd heel fijntjes in verstek afgewerkt en wordt nog eens extra ondersteund door een extra set poten.  De rugleuning wordt precies aansluitend op elkaar gemaakt.

 

lengte

2.00 x 2.00 mtr, 2.50 x 2.50 mtr, 3.00 x 3.00 mtr, 3.50 x 3.50 mtr

kleur

onbehandeld, grey wash, blanke lak

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.