, ,

bureau – thuiswerken – douglas (model Osoyoos)

540,00690,00 incl. BTW

Een prachtig bureau om aan te kunnen werken. Thuiswerken is momenteel trendy en dan wil je er natuurlijk ook graag goed verzorgd bij zitten. Zie hier een fraai exemplaar van Douglas hout. Het bureaublad wordt uitgevoerd met fraai geschaafde balken van 40 mm dik en de poten zijn maar liefst 110×110 mm. Dit is een mooi robuust exemplaar voor uw interieur en zelfs geschikt voor buiten.
Het bureau is beschikbaar in de voorgestelde T-opstelling, maar kan natuurlijk ook mee gevarieerd worden voor een a-symmetrische opstelling of een L-opstelling. De lengte van zowel het langste deel en kortste deel kunnen op aanvraag worden aangepast, zie onderaan voor detailinformatie.  Eventueel kan ook de de “poot van de T” komen te vervallen voor een normaal rechthoekig bureau, neem hiervoor contact met ons op voor de mogelijkheden.

Artikelnummer: N/B Categorieën: , ,

Het bureau kent een aantal standaardmaten die u in de bestelmodule kan aangeven. Indien u graag afwijkende maten wenst, neem dan even contact met ons op. Het motto is: “u vraagt wij zagen en maken”

Het bureau wordt onbehandeld opgeleverd, maar kan tegen kleine meerprijs ook worden behandeld met olie of beits

De “poot van de T” en de “ligger op de T” zijn twee verschillende bladen en kunnen door uzelf eenvoudig aan elkaar worden gemonteerd.  Uiteraard kunnen wij dit ook voor u bij u thuis of kantoor verzorgen. Bezorgen geschiedt in overleg.

De hoogte van het werkblad is standaard 74 cm, maar kan in overleg worden aangepast. De breedte (diepte) van het werkblad is standaard 56 cm, ook hier is afwijkende maat mogelijk.

U kunt kiezen uit rechtop staande poten onder de bladen of tegen geringe meerprijs voor X poten zoals op de foto getoond.

bladlengte liggende deel T

1.75, 2.00, 2.25

bladlengte staande deel T

1.25, 1.50, 1.75

model poten

rechte poten, X-poten

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Chat openen
1
Hallo leuke klant,
kunnen we je helpen ?