loungebank hocker douglas passend bij model Denali

325.00375.00 incl. BTW

Loungebank hocker douglas is speciaal gemaakt ter uitbreiding van model loungebank Denali. De hocker is flexibel in te zetten als tafel of voetensteun of zitje. Als je deze voor de bank plaatst heb je gelijk een zeer fraaie zitbank. (klik HIER voor de loungebank Denali)

De maten zijn zo ontworpen dat deze exact aansluiten bij de bank.

Artikelnummer: N/B Categorie:

Deze hocker is in de breedte opgebouwd met vierkante palen, geschaafd 90×90 mm en de staanders zijn uitgevoerd met vierkante geschaafde palen in de maat 110x110mm. De hocker is 60cm x 60cm.

De zithoogte van de hocker is standaard 33 cm, maar kan op verzoek -zonder meerprijs- worden aangepast.

Het onderstel wordt standaard met zwarte  (aqua-eco) olie behandeld. (in de fotocollage van loungebank Denali is een fraaie maatwerkbank te zien met de onderstel in de kleur antraciet RAL7016).

NB: Op dit termijn wordt nog gewerkt aan een model met iets dunnere balken, dat de prijs (nog) gunstiger zal maken.

 

Kussens op maat ! – met speciale korting – 

Voor kussens passend bij al onze meubelen hebben we een samenwerkingsverband met het gerenomeerde kussenbedrijf nofruit.nl | maatkussens.nl. Dit bedrijf levert kussens op maat in de door u gewenste soorten en kleuren. We hebben inmiddels al vele klanten naar volle tevredenheid mogen doorverwijzen. 

Als u bij ons een bestelling plaatst voor een douglas bank, dan krijgt u bovendien nog eens 5% korting op uw aankoop bij Nofruit. U dient dan wel onderstaande link te gebruiken en bij de bestelling voert u vervolgens een kortingscode in die u van ons ontvangt nadat u bij ons een bestelling heeft geplaatst. Oriënteert u zich alvast op de site van nofruit: https://design.maatkussens.nl/?cid=68163

behandeling

onbehandeld, olie douglas look, olie blank, olie antraciet

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Chat openen
1
Hallo leuke klant,
kunnen we je helpen ?