Kliko ombouw van douglas hout (model Pemberton – exclusive)

750.001,600.00 incl. BTW

Kliko ombouw van douglas hout op een hele bijzondere manier vormgegeven. De ombouw zou je zelfs een sieraad voor je tuin mogen noemen? Weg met dat slordige beeld van verschillende kliko´s die vaak met hun verschillende kleuren eigenlijk altijd het zicht verstoren.

Deze ombouw kan in verschillende uitvoeringen worden geleverd, tot een maximum van vier kliko´s op één rij. Zie voor de mogelijkheden de verschillende opties hieronder. De ombouw wordt in principe onbehandeld afgeleverd maar kan eventueel  in  (zwarte) douglasolie worden afgeleverd. Alle olie die wij gebruiken is AQUA ECO  (watergedragen), dus milieuvriendelijk ! Overige specifitaties staan in het tekstveld onder de foto´s.

Artikelnummer: N/B Categorie:

Hieronder de specificaties die de kwaliteit en robuustheid van deze kliko ombouw verklaren:

  • De kliko-ombouw (afvalbakberging – containerombouw) is volledig gemaakt van Douglas hout.
  • Het is een robuust exemplaar vanwege de dikke planken die zijn gebruikt (26mm) en het binnenframe van balken (60x40mm).
  • De ombouw is van volledig geschaafd mooi Douglas hout en daardoor is er minder kans op splinters en andere oneffendheden.
  • De deksel sluit qua vormgeving precies aan op de stijl van de deuren en is eenvoudig te bedienen door middel van gasdrukveren (120-250Nm). Even stukje opliften en daarn drukt het deksel zichzelf omhoog.
  • alle gemonteerde scharnieren zijn RVS, dus duurzaam en geen roest te verwachten
  • De deksel kan voor maximaal drie kliko´s worden gemaakt. Bij vier kliko´s zullen er twee deksels komen die op hun beurt weer twee klikodeksels kunnen bedienen.
  • De deksels van de kliko kunnen eenvoudig aan en van het deksel van de ombouw  worden geklikt om zo de kliko snel  te kunnen legen en weer terug te plaatsen.
  • De kliko-ombouw staat rondom op 3 mm rubber zodat regenwater niet of nauwelijks tot  de poten van de kliko ombouw kan doordringen.
  • De ombouw dient op een vlakke ondergrond te staan.
  • Aan de voorzijde is aan onderzijde een RVS metalen strip van 3 mm gemonteerd om zo het in- en uitrijden van de (volle) kliko te vergemakkelijken.

De gangbare klikomaten zijn 140L (50,5x57x108cm) en 240L (59x73x108cm). Als u een combinatie wenst, kies dan voor de grootste kliko maat. (De kleine kliko´s passen dan uiteraard altijd in de ombouw). De maten van de ombouw zijn uiteraard ruimer en kunnen op aanvraag worden verstrekt, is immers weer afhankelijk van het aantal en grootte van de kliko´s dat u wenst te bestellen.

Aangezien de meeste kliko´s tegen een muur of schutting staan wordt de achterzijde standaard niet afgewerkt. Als er wel zicht op is kan de achterzijde tegen meerprijs worden afgewerkt, gelijk aan de stijl van de ombouw.

Note: binnen ons assortiment vindt u ook een ietwat eenvoudigere en dus voordeliger model kliko-ombouw. Klik HIER voor meer informatie.

 

maat kliko

140L, 240 L

behandeling

onbehandeld, olie douglaskleur, olie zwart

aantal kliko´s

1×2, 1×3, 1×4, 2×2

achterzijde dichtmaken

Nee, Ja

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Chat openen
1
Hallo leuke klant,
kunnen we je helpen ?