,

Douglas buitenkeuken (model Duncan) geschikt voor Kamado barbecue, zoals Big Green Egg of The Bastard etc.

615.001,300.00 incl. BTW

Een buitenkeuken, robuust gemaakt van Douglas hout, model Duncan. Deze keuken is erg gewild vanwege zijn eenvoudige, rustige en tevens degelijke stijl. De keuken leent zich uitstekend voor het plaatsen van een een zogeheten Kamado barbecue, zoals een Big Green Egg, The Bastard etc. , de nieuwste trend voor gezellig buiten eten en daar mag een mooie buitenkeuken natuurlijk niet bij ontbreken.  Uiteraard kunnen de traditionele bbq´s op gas of houtskool ook er ook gewoon op of in geplaatst worden.  Deze keuken wordt aangeboden in modules die door ons netjes voor u wordt gemonteerd met robuuste vierkante douglas balken. U kunt kiezen voor één, twee of drie modules. Iedere module is ongeveer 80 cm in het vierkant, waar binnenin een antracietkleurige keramische tegel van 60×60 wordt geplaatst.  Deze tegels worden ook in het midden op een plateau geplaatst.  Alle poten van de buitenkeuken zijn voorzien van sterke zwenkwielen, waarmee u de keuken eenvoudig over uw terras kan verplaatsen. Alle vier de wielen zijn tevens voorzien van een rem, zodat de keuken tijdens gebruik netjes op zijn plaats blijft staan. Verder kunnen we de keuken voor u behandelen met olie of beits voor een extra mooie uitstraling en duurzaam behoud van uw buitenkeuken.

Zie onderaan de toelichting voor de specificaties.

Artikelnummer: N/B Categorieën: ,

De buitenkeuken model Duncan is sinds kort via onze site te verkrijgen. De keuken is een exclusief model dat is opgebouwd in modules, iedere module is vierkant en heeft de afmeting van ongeveer 80×80 cm. De keuken is gemaakt van geschaafd Douglas hout. De hoogte van de keuken inclusief de keramische tegel  is 95 cm en dat is doorgaans een uitstekende hoogte om aan te kokkerellen. Modules zijn te combineren tot een maximum van drie. Eventueel is de afmeting van de modules aan te passen aan de u gewenste groottes. De diameter van de egg die in verschillende maten verkrijgbaar is, varieert immers van 45 tot 70 cm. De keramische tegels liggen verzonken in het bovenblad.
Iedere module heeft in het horizontale midden een plateau waarop een extra keramische tegel wordt gelegd. Indien gekozen wordt om een kamado-bbq te plaatsen kan één van de bovenste tegels worden verwijderd en daar de egg in geplaatst worden. Deze steunt dan weer op de horizontale ligger in het midden op de keramische tegel. De keramische tegel is 2 cm dik, hittebestendig en kan dus tegen de uitstralingswarmte van de Kamado bbq  of uitvallende hete houtskooltjes.

Voorts kan worden vermeld dat de keuken wordt voorzien van vier (zwaarlast) wielen, afgestemd op het gewicht van de keuken. Alle vier de wielen zijn zwenkend en voorzien van een rem.  Indien gewenst kan de keuken worden voorzien van elektra-aansluiting met een geaarde en waterdichte dubbele stopcontact, met een snoerlengte van 5 meter. Deze wordt in overleg gemonteerd op de door u gewenste positie.

De keuken kan uiteraard onbehandeld worden geleverd en zal na verloop van tijd vergrijzen. Voor een geringe meerprijs kunnen we de keuken voor u behandelen met blanke olie of olie met douglas look of blanke lak. U kunt dit bij de bestelopties aangeven.

aantal modules

één, twee, drie

kleur

onbehandeld, blanke olie, olie in douglaslook

monteren stopcontact

JA, NEE

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Chat openen
1
Hallo leuke klant,
kunnen we je helpen ?