,

Buitenbar-binnenbar-hoekbar (model Kamloops corner)

1,500.00 incl. BTW

Buitenbar-binnenbar Kamloops corner is een exclusieve variant op het andere model Kamloops in ons assortiment. Een bar die uitnodigt tot vele gezellige uurtjes chillen. Zoals de titel al vermeld is deze bar in een hoekopstelling gebouwd en kan volledig in de door u gewenste maten worden geleverd.  Lees voor meer detailinformatie de tekst onder de foto´s op deze pagina.

Deze bar wordt volledig van Douglas hout gemaakt. Alle componenten zijn van mooi geschaafd hout. De voorzijde van bar is afgewerkt met luxe douglas vellingdelen. Het barblad is maar liefst 65 mm dik en 36 cm breed en wordt op de hoek in verstek gemonteerd. Het werkblad en de legplank bestaan uit 40 mm dikke balken. Let vooral ook op de staanders op beide hoeken die in dezelfde dikte in het verlengde van het barblad lopen. Daarmee is duidelijk dat het hier om een robuust model gaat voor jarenlang plezier. 

De bar kan op verzoek worden behandeld met een olie (blank of kleur) en worden voorzien van de benodigde electra (wandcontactdozen). De indeling (o.a. hoogte werkblad en ruimte voor bv koelkast) geschiedt in overleg.

Voorts kan de bar op behoefte worden voorzien van steigerbuizen (voetensteun) die de bar een mooie aanblik geven en  bovendien natuurlijk erg nuttig zijn als je aan de bar ‘hangt’.

De bar op het voorbeeld heeft een afmeting van 2.50mtr x 1.50mtr. De prijs wordt per meter lengte (barblad) gerekend en komt op € 675,- per strekkende meter.  Dat is de prijs voor het complete pakket (incl. behandeling met olie, electra, steigerbuizen). Bestelling is mogelijk vanaf 1.00 mtr x 1.00 mtr, genoemde prijs op de site is dus een indicatie.

Bent u op zoek naar een recht model bar, klik dan hier voor ons ander model Kamloops.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Chat openen
1
Hallo leuke klant,
kunnen we je helpen ?