,

buitenbar – binnenbar -toog- mancave – Douglas (model Kamloops)

575.00950.00 incl. BTW

Een prachtige van Douglas hout vervaardigde robuuste bar. De bar is ‘mobiel’ en kunt u dus voor verschillende ‘evenementen’ gebruiken of in de mancave, Is uiteraard zowel buiten als binnen te gebruiken.  Zie onderaan voor de standaardmaten. In overleg zijn andere maten mogelijk, neem hiervoor vrijblijvend contact met ons op. Verder kunt u uw opties kiezen voor een zeer sterke voetensteun van steigerbuis en een extra stevige plank onder het werkblad. Ook kunt u desgewenst de bar uitrusten met (geremde) wielen.

Artikelnummer: N/B Categorieën: ,

Een bar (toog) gemaakt van hoge kwaliteit douglas hout. Wordt aan voorzijde afgetimmerd met luxe geschaafde douglas vellingdelen. Dit betreft het standaardmodel met afmetingen breed 1.50 mtr en 1.10 meter hoog (bovenblad) en 62 cm diep.  Het bovenblad en werkblad wordt uitgevoerd met balken van  40 mm dik voor een robuuste uitstraling. Neem voor afwijkende maten of bijvoorbeeld een schuine hoek contact met ons op voor de mogelijkheden.
Een extra legplank (optie) wordt evenenees uitgvevoerd met balken van 40mm

Uiteraard kan er in overleg van de maten worden afgeweken en ook of één of beide zijkanten ‘gesloten’ moeten zijn.

Eventuele  opties:
– monteren van een voetensteun (diameter 33 mm) met steigerpijp. Deze kan aan voorzijde en beide zijkanten of bv alleen voorzijde indien gewenst. De steigerbuis is beschikbaar in de kleuren zwart / staal  /goud / wit / houtkleur. Geef uw gewenste kleur svp aan bij opmerkingen in het bestelmenu.
– extra legplank onder werkblad.

heeft u de ruimte en bent u op zoek naar een hoekbar, kijk dan HIER voor de exclusieve versie Kamloops corner.

steigerbuis

JA, NEE

extra legplank (40)mm

JA, NEE

vier wielen (geremd)

JA, NEE

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Chat openen
1
Hallo leuke klant,
kunnen we je helpen ?