douglas zwevende bank (model Fairbanks)

500.00925.00 incl. BTW

Een zwevende  bank van douglas hout, één van de nieuwste modellen in ons assortiment. Deze bank geeft een bijzondere uitstraling vanwege zijn mooie constructie. De bank wordt aan weerszijden gecombineerd met een plateau dat voor diverse doeleinden kan worden gebruikt. De douglas bank is zodanig stevig gemaakt dat je zelfs op de uiterste zijkanten (plateaus) kan zitten. Maar die plek leent zich natuurlijk ook mooi om de  bank verder  ‘aan te kleden’ met mooie accessoires of als extra ‘bijzettafeltje’ te gebruiken.
Deze bank kan tegen meerpijs worden gecombineerd met een bijpassende salontafel. De salontafel is qua vormgeving identiek aan de bank zelf.
Hieronder staan de specificaties voor de verschillende maten. Uiteindelijk geldt ook voor dit model dat vrijwel elk gewenste maat in overleg mogelijk is, ook in hoekopstelling. Neem hiervoor vrijblijvend contact met ons op.

Wissen
Artikelnummer: Niet beschikbaar Categorieën: ,

Deze “zwevende” bank van het model Fairbanks wordt gemaakt van massief Douglas hout, dat enkelzijdig (op het zitgedeelte en rugleuning) geschaafd is.

De bank kan in diverse maten (lengtes) worden besteld, de zithoogte is standaard 34 cm. het zitvlak is 57 cm diep en de rugleuning staat in een hoek van ongeveer 10 tot 15 graden achterover voor een comfortabele zit. De hoogte van de rugleuning is ongeveer 40 cm. De achterzijde van de bank is niet dichtgemaakt. Tegen meerpijs kan dit uiteraard wel worden verzorgd.

De bijpassende salontafel van geschaafd Douglas hout, die in dezelfde ‘zwevende’ stijl wordt geleverd, is eveneens in verschillende lengtes/ breedtes te bestellen. Zie de bestelopties voor de verschillende prijzen. Bij de breedtematen wordt de volledige maat van de bank weergegeven en de maat van de rugleuning, het verschil is (gedeeld door twee) de breedte van de plateaus aan beide uiteinden.

Indien de door u gewenste maten er niet bij staan, neem dan gerust contact op met ons. Een hoekbank (Fairbanks corner) behoort eveneneens tot de mogelijkheden.

breedte (incl plateau)

2.00 mtr (leuning 1.50mtr), 2.50 mtr (leuning 2.00 mtr), 3.00 mtr (leuning 2.40 mtr), 3.50 mtr (leuning 2.90 mtr)

bijpassende tafel

Nee, Ja (60cmm x 60cm), Ja (80cm x 80cm), Ja (100cm x 60cm), Ja (120cm x 60cm)

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.