Loungebank (model Yukon Corner)

1,185.001,325.00 incl. BTW

Dit paradepaardje van ons assortiment is erg gewild en een fraaie aanwinst voor de loungehoek. Dit model is vergelijkbaar met de Yukon loungebank, maar hier zijn twee zijkanten in zogeheten verstekverbindingen aan elkaar gekoppeld en loopt het zitgedeelte hier tot in de hoek door. Hiermee wordt extra zitruimte gecreëerd en biedt de bank extra mogelijkheden om te relaxen.

Artikelnummer: N/B Categorie:

Van de “Yukon Corner” zijn  diverse lengtematen als optie bij de bestelmodule ingevoerd (hoekopstelling 1.80mx1.80m of 2.40x.240m of een combinatie daarvan waarbij je de langste lengte rechts of links kan kiezen) De Yukon Corner heeft een standaard diepte (zitvlak) van 60 cm en de hoogte van de rugleuning van ongeveer 50 cm.  De bovenkant van het zitgedeelte (zonder kussens) is standaard op een (relax)hoogte van 32 cm. Ook hier geldt weer dat ‘niets in beton gegoten is’ en dat alles in overleg in afwijkende maten en combinaties te verkrijgen is.

Gelet op de robuustheid van de bank worden de poten standaard geleverd in de zogeheten XL-variant (115mm x 115mm)

Indien uw wensen niet in de aangeboden opties staan vermeld, neem dan gerust contact met ons op.

Kussens op maat ! – met speciale korting – 

Voor kussens passend bij al onze meubelen hebben we een samenwerkingsverband met het gerenomeerde kussenbedrijf nofruit.nl | maatkussens.nl. Dit bedrijf levert kussens op maat in de door u gewenste soorten en kleuren. We hebben inmiddels al vele klanten naar volle tevredenheid mogen doorverwijzen. 

Als u bij ons een bestelling plaatst voor een douglas bank, dan krijgt u bovendien nog eens 5% korting op uw aankoop bij Nofruit. U dient dan wel onderstaande link te gebruiken en bij de bestelling voert u vervolgens een kortingscode in die u van ons ontvangt nadat u bij ons een bestelling heeft geplaatst. Oriënteert u zich alvast op de site van nofruit: https://design.maatkussens.nl/?cid=68163

lengte

2.40m x 2.40m, 1.80m x 1.80m, 2.40m links x 1.80m rechts, 2.40m rechts x 1.80m links

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Chat openen
1
Hallo leuke klant,
kunnen we je helpen ?