Loungebank (model Yukon – L – XL)

460.00610.00 incl. BTW

De Yukon loungebank is het jongste product in ons assortiment vanwege de toenemende vraag voor deze bank als afgeleide van het model Whistler (zitbank met rugleuning). Dit model is te verkrijgen in de standaard uitvoering voorzien van robuuste geschaafde balken voor zitvlak en rugleuning.  De armleuning loopt in het verlengde van de poten. De standaard poten zijn zonder schoren.

U kunt ook kiezen voor de Yukon L-variant waarbij de standaarduitvoering is voorzien van schoren in de afmeting 65×65 mm.

Voor een kleine meerprijs is de loungebank ook nog te verkrijgen in de robuuste XL – variant. Dan zijn de poten geschaafd 115×115 mm en de schoren 115×65 mm en voorzien van een mooie kruiskoppeling.(Op de foto´s is overigens de XL-variant in beeld gebracht).

Wissen
Artikelnummer: Niet beschikbaar Categorie:

Deze mooie loungebank wordt op maat gemaakt naar wens van de klant. De maten van uw kussens zijn meestal bepalend voor de afmeting. U kunt ook eventueel kussens (of kussenmatrassen) op maat laten maken, wij kunnen u daarbij behulpzaam zijn.

De prijzen hierboven genoemd zijn richtprijzen op basis van een Yukon loungebank met aangeven lengtematen (keuze-opties) en een standaard diepte (zitvlak) van 60 cm en de hoogte van de rugleuning van ongeveer 50 cm.  De bovenkant van het zitgedeelte (zonder kussens) is standaard op een (relax)hoogte van 32 cm.

lengte

1.50 m, 2.00m, 2.50m

model

standaard, L, XL

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.