Loungebank (model Yukon – L – XL)

550.00710.00 incl. BTW

De Yukon loungebank is één van de jongste producten in ons assortiment vanwege de toenemende vraag naar deze bank als afgeleide van het model Whistler (zitbank met rugleuning). Dit model is te verkrijgen in de standaard uitvoering voorzien van robuuste geschaafde balken voor zitvlak en rugleuning of in een extra robuuste XL versie.  De armleuning loopt in het verlengde van de poten, maar kan in overleg ook op andere wijze worden gemaakt (bv zoals bij model Yukon Corner, u kunt eventueel hier doorklikken naar de betreffende site).
De rugleuning kan ook worden voorzien van een smallere tussenbalk zoals bij Yukon corner.

Dan nog even dit !! ivm de wereldwijde houtcrisis na de coronacrisis zijn de getoonde balken op zitting en rugleuning niet verkrijgbaar, daarvoor in de plaats worden balken geplaatst in de breedte van (geschaafd) 45x145mm. Deze aanpassing heeft geen gevolgen voor de totale afmeting en kwaliteit van de bank. 

Zie hieronder de specificaties voor de Yukon loungebank

Wissen
Artikelnummer: Niet beschikbaar Categorie:

Deze mooie loungebank wordt op maat gemaakt naar wens van de klant. De maten van uw kussens zijn meestal bepalend voor de afmeting. U kunt ook eventueel kussens (of kussenmatrassen) op maat laten maken, wij kunnen u daarbij behulpzaam zijn.

De prijzen hierboven genoemd zijn richtprijzen op basis van een Yukon loungebank met aangeven lengtematen (keuze-opties) en een standaard diepte (zitvlak) van 60 cm en de hoogte van de rugleuning van ongeveer 50 cm.  De bovenkant van het zitgedeelte (zonder kussens) is standaard op een (relax)hoogte van 32 cm.

De standaarduitvoering is voorzien van schoren in de afmeting 65×65 mm. Voor een kleine meerprijs is de loungebank ook nog te verkrijgen in de robuuste XL – variant. Dan zijn de poten geschaafd 115×115 mm en de schoren 115×65 mm en voorzien van een mooie kruiskoppeling. (Op de foto´s is overigens de XL-variant in beeld gebracht).

!! Vanwege de wereldwijde houtcrisis wordt de zitting en rugleuning van de Yukon momenteel uitgevoerd met balken van aangepast formaat (45x145mm), dit gaat niet ten koste van de (zit)kwaliteit van de bank. Zie de foto´s met twee smallere balken in de rugleuning.  

lengte

1.50 m, 2.00m, 2.50m

model

standaard, XL

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.