strandborden – wegwijsborden

14.00 incl. BTW

Mooie wegwijsborden, die vaak strandborden worden genoemd, gemaakt van douglas hout.  Je ziet ze vaak op sfeervolle plekken 🙂  De teksten kunnen naar eigen fantasie worden aangeleverd en maken wij in overleg geheel naar uw wens  Onze vele voorbeelden spreken verder voor zich en kunnen als inspiratie worden gebruikt. Zoals u kunt zien is er echt heel veel mogelijk. De getoonde prijs is een “vanaf-prijs”.

 

Categorieën: , Tag:

Afmeting (hoogte paal en dikte/breedte van de borden) is in overleg aan te passen.  In het voorbeeld is de paal ruim 2 meter hoog en zijn de borden ongeveer 50 cm lang, 15 cm breed en 4,5 cm dik.  De borden worden afgelakt zodat de afbeelding mooi bewaard blijft, terwijl de rest van het hout na verloop van tijd een mooie natuurlijke vergrijsde kleur gaat krijgen (douglas hout vergrijsd naar verloop van tijd).

borden kunnen uiteraard ook per stuk worden besteld en bijvoorbeeld ook van rustiek geweven touw worden voorzien om de borden mee op te hangen op elke willekeurige plek.

prijs per strandbord (inclusief aangeleverde afbeelding in overleg) bedraagt vanaf € 14,00

Per strandbord willen we graag het volgende weten (indien van toepassing):
-kleur
-pijlrichting
-tekst
-afbeelding
-afstand in km
U kunt deze aanvullingenplaatsen aan het einde van het bestelproces bij ‘opmerkingen’

De paal heeft een standaardhoogte van ruim twee meter, achthoekig gezaagd douglas hout op drie staanders voor € 50,- (monteren van strandborden zit bij deze prijs inbegrepen).

Neem voor vragen gerust contact met ons op via de contactpagina.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.