laat hier een review achter

.
beoordeling-1

Lees hieronder hoe anderen ons beoordelen..

Douglas tafel met banken

5,0 rating
1 september 2019

Fijn contact, snelle reactie. Alles is bespreekbaar denkt mee. Wij zijn enorm blij met onze 270m1 tafel en bijpassende bankjes. En kijken uit naar ons op maat gemaakte loungebank

Willem en Sylvia de Ruiter

Erg tevreden over onze nieuwe tafel en bank

12 augustus 2019

We zij erg blij met onze nieuwe tafel en bank! Contact met André was erg prettig en alles werd zelfs in onze tuin bezorgd.
Mooie afwerking, zeker een aanrader!

Ina

op maat balkontafel met bankjes

5,0 rating
27 juli 2019

Vrijdag kwam onze bestelde douglashouten tafel en 2 bankjes. Mooi gemaakt, stoer, eigentijds en…. heel praktisch.
De bovenburen zien naar beneden kijkend een prachtige set. En wij-zij-denken blij en tevreden!

Marion

Fantastisch mooie eettafel en bank!

5,0 rating
25 juli 2019

André maakte precies wat wij wilde en kwam het thuis in elkaar zetten. De tafel en bank zijn ontzettend stevig en mooi afgewerkt. Kwaliteit en vakmanschap. En dat voor zo weinig! Dat vind je nergens meer. Bedankt!

Mirjam

Blij met de nieuwe tafel!

5,0 rating
7 juli 2019

Gisteren is onze tuintafel thuisbezorgd door André. Helemaal blij mee. Tafel is prachtig, contact met André erg prettig en ook nog eens sneller geleverd dan afgesproken. Echt een aanrader!

Erika

Heel mooie banken en tafels en zeer betaalbaar

5,0 rating
29 juni 2019

Alles wat beloofd wordt en zichtbaar op de site is waar.
Alles bespreekbaar en op maat gemaakt. Daarbij hele fijne mensen en zijn op recht blij als de klant tevreden is.
Zoek niet verder maar neem direct contact op met deze mensen👍👍👍👍👍

Frank Heijmans

Douglas houten tuin tafel 200x90cm

5,0 rating
18 juni 2019

Onlangs bij Andre een Douglas houten tafel gekocht waar we heel tevreden over zijn. Hij is mooi afgewerkt en hebben er al regelmatig aan zitten eten/borrelen. Andre heeft hem netjes afgeleverd aan huis. Kortom zeer blij met deze aankoop.

Jeroen Oosterveld

Barretje

5,0 rating
3 juni 2019

Op nieuw iets moois van Andre na de tuintafel nu een bar laten maken zoals verwacht werd er weer vakwerk afgeleverd bedankt Andre er blij met mijn bar

Henk

Tuintafel Douglas 300 cm

5,0 rating
3 juni 2019

Via marktplaats contact gezocht met deze ontzettend gastvrije en vriendelijke mensen!
Wij zochten een Douglas tafel welke voldeed aan een aantal maatvoeringen en dat was voor André geen enkel probleem!
Onder het genot van een kop koffie alles besproken en 2 weken later hebben wij onze tuintafel al mogen ophalen.
een ritje vanuit Twente naar het prachtige Bennekom is ook geen straf 😉
De tafel is keurig afgewerkt en zelfs op onze aanvraag demontabel!
Een mooi plaatje op ons terras, waar wij nog jaren van hopen te genieten en aan te tafelen, kletsen en borrelen.
André en Tineke, het ga jullie goed en veel succes met jullie hobby’s.

Annemarie en Thijs

Mooie tuintafel en bank

5,0 rating
1 juni 2019

André heeft voor ons een schitterende tuintafel met bijpassende bank gemaakt. Wij zijn er erg blij mee en hij wordt dan ook veel gebruikt.

Nienke

Prettige communicatie, mooi vakwerk

5,0 rating
31 mei 2019

We hebben een prachtige robuuste tafel laten maken. Hier gaan we nog jaren en jaren van genieten. Er is heel veel mogelijk en vragen kan altijd. Wij zijn er erg blij mee

Sammie Elemans

Prachtige tafel en bank

5,0 rating
28 mei 2019

Super blij met onze mooie tuintafel en bijpassende bank! Zeer prettig contact met André. Fijn dat hij meedenkt en adviseert. Wat een snelle levering! Top!!

Boudineke

Mooie tafel, snelle levering en uitstekende service.

5,0 rating
15 mei 2019

Mooie tuintafel van Douglas hout laten maken door Andre. Hij heeft ons top geadviseerd.
Zeer snelle levering.
En zeer plezierig contact. Aanrader om je tuintafel of andere producten te te laten maken.

Rolf

Tuinset

5,0 rating
14 mei 2019

Dit voorjaar een Douglas houten tuintafel plus bijpassende banken bij hout-keramiek.nl laten maken. Telefonische onze wensen besproken en details doorgenomen en echt super blij met het eind resultaat.
Ook handige tips gekregen hoe we de tuinset konden behandelen.
Snelle levering, en naar mijn mening scherp in prijs.
Laat de zomer maar komen!

Marjan

Grote klasse!

5,0 rating
14 mei 2019

Ik heb André telefonisch gesproken en een persoonlijke afspraak gemaakt. Ik werd vriendelijk, beleefd en hartelijk ontvangen, samen gesproken over de mogelijkheden voor het maken van een tuintafel en tuinbank met rugleuning. Goede afspraken gemaakt en ging met een blij gevoel naar. huis. Met 2 weken werd ik gebeld en was mijn Douglas tuintafel en tuinbank met rugleuning klaar. De bestelling opgehaald en wederom zeer vriendelijk ontvangen. Ik was aangenaam en blij verrast met het resultaat. Het resultaat oversteeg mijn verwachtingen. Echt TOP! Een zeer goede prijs/kwaliteit verhouding!
Wilt u een Douglas product voor in uw tuin? b.v. een tuintafel op maat gemaakt, een bankje, enz. ? Neem contact op met André! Een absolute aanrader!

René

Mooie, stevige tafel en bank

5,0 rating
12 mei 2019

Tafel en bank gekocht, snelle levering, stevig materiaal en netjes afgewerkt!

Nicolien

Response from hout & keramiek

dank voor de reactie Nicolien, veel plezier ermee!

Aanschaf tuintafel van douglas hout

5,0 rating
12 mei 2019

Ben zeer tevreden over het resultaat van de op maat gemaakte tuintafel met Douglas hout. Geen lange wachttijden. Op andere hoogte gemaakt dan standaard. En qua prijs veel lager dan de concurrentie

D. Hartkamp

Response from hout & keramiek

Dank voor de reactie !

Prima tafel

5,0 rating
12 mei 2019

Onlangs een tuintafel gekocht bij Hout-keramiek.
Prima ervaring. Echt een aanrader.
Andre weet waar hij over praat. Hij denkt mee met de wensen van de klant. Hij komt zijn afspraken omtrent levering na.
Kortom: prima tafel gemaakt met zorg en betaalbaar. 👌

Edwin Jansen

Response from hout & keramiek

dankejwel Edwin voor de mooie feedback !

Zeer snel en goed gemaakt,een prettige ervaring

5,0 rating
11 mei 2019

Andre heeft voor mij een tafel gemaakt van 2,5m,zeer degelijk gemaakt en snel geleverd ook nog gebeits helemaal top

Henk

Response from hout & keramiek

dankjewel Henk voor de leuke reactie !

Prachtige tuintafel douglashout

5,0 rating
11 mei 2019

André is een prima kerel. Smiddags gebeld en de tafel kwam in de avond. Op de maat die je wilt. Hij is een man van details .. dat kun je zien aan de manier waarop alles is afgewerkt. . Voor dit geld koop je m niet in de winkel. Reële prijs voor een meer dan prima product. Kreeg er ook nog een lekker flesje wijn bij. Kortom: meer dan tevreden!

Nico

Response from hout & keramiek

dankejwel Nico, veel gezelligheid bij jullie op het plein ! 🙂

Gefeliciteerd met de mooie website

5,0 rating
8 mei 2019

Het is een website waar je op een leuke manier wordt ontvangen en eenvoudig je bestelling kan doen. Super gedaan !

Zusse

Response from hout & keramiek

hartelijk dank voor uw reactie, we zijn er ook blij mee !

site_reviews count="100"